Tânăr de 19 ani, bătut crunt de taximetriști în Galați. Victima a ajuns la spital – VIDEO

Redactor:
Florin Jinga
Tânăr de 19 ani, bătut crunt de taximetriști în Galați. Victima a ajuns la spital – VIDEO
Imagini șocante vin de la Galați unde tânăr de 19 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele de mai mulți taximetriști. Victima își serba ziua de naștere în seara atacului.

Conflictul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în vecinătatea lacului Brateș din Galați. Tânărul își serbase ziua de naștere în seara respectivă, iar dimineața a chemat un taxi pentru a-l duce acasă.

Între acesta și taximetrist a izbucnit la un moment dat un conflict, iar bărbatul și-a chemat colegii în ajutor prin stație. Imaginile șocante au fost suprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Din imagini se vede cum victima este luat în primire de un grup de 7 bărbați.

Unul dintre aceștia îl trântește la pământ pe tânăr și începe să îl lovească cu pumnii, apoi cu picioarele. Ceilalți taximetriști nu se lasă mai prejos și îi urmează exemplul.

Victima se ridică la un moment dat și încearcă să plece, dar taximetriștii îl urmează și continuă să îl lovească.

Poliția a deschis un dosar în acest caz pentru lovire și alte violențe. Oamenii legii încearcă acum să îi identifice pe toți taximetriștii care au participat la agresarea tânărului.

Foto: Captură

Inchide