Florin Jinga
21.04.2019
Știri

Tânărul care l-a huiduit pe Dragnea la Suceava acuză că a fost bătut de susținătorii PSD: Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit

Tânărul care l-a huiduit pe Dragnea la Suceava acuză că a fost bătut de susținătorii PSD: Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit
Tânărul care a reușit să-l înfurie pe Liviu Dragnea la Suceava susține că, după ce a fost scos din sala unde avea loc întâlnirea dintre sătenii din Dumbrăveni și liderul social democraților, a fost luat la pumni și palme de un grup de susținători ai PSD, care l-au fugărit apoi până la ieșirea din sat.

Incidentul care a avut loc pe 18 aprilie în satul Dumbrăveni, acolo unde un tânăr a reușit să-l înfurie la culme pe Liviu Dragnea, în cursul unei întâlniri electorale, are urmări neașteptate.

Ștefan Petrencic, tânărul în vârstă de 28 de ani din Dumbrăveni, care a fost filmat în timp ce este jignit și îmbrâncit în sala unde avea loc întâlnirea între liderii PSD și alegătorii din județul Suceava, susține că incidentul nu s-a încheiat la ieșirea din clădire. Acesta a huiduit în timpul discursului liderului PSD și susține că ulterior a fost bătut de un grup de susținători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii și cu palmele și l-ar fi fugărit până la ieșirea din sat, scrie podul.ro.

„Să știți că și eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluție. Nu avem locuri de muncă și suntem nevoiți să plecăm cu toții să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto și am muncit în ultimii ani prin Germania și Anglia”, a spus tânărul.

„Fac plângere împotriva celor care m-au lovit și dacă o să câștig, nu-mi trebuie nimic pentru mine. Donez toți banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat și să ieșim la vot”, a mai spus Petrencic.

Informația a fost confirmată și de avocata Cristina Vătămăniuc, care este prietenă de familie cu bărbatul și care a anunțat că îl va reprezenta din punct de vedere juridic.

„L-au lovit și în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieșirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ștefan tremura efectiv când a ajuns acasă și a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniștească. Înțeleg că există mai mulți politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ștefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, a declarat Vătămăniuc.

Reacția vine după dialogul aprins dintre Liviu Dragnea și tânăr. Când s-a întrebat, în numele PSD, „Ce am făcut noi?”, lui Dragnea i-a răspuns o voce (n.r. Ștefan Petrencic) din public: „Nimic!”. Enervat, liderul social PSD a replicat: „Nimic ești tu!”.

Foto: Ștefan Petrencic/ Facebook

×
Inchide