• Publicat:
Știri

Tăriceanu avertizează că Iohannis devansează aniversarea Revoluției cu 210 zile: Disperare maximă

Tăriceanu avertizează că Iohannis devansează aniversarea Revoluției cu 210 zile: Disperare maximă
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, după ce Președinția a anunțat că 2019 va fi declarat „Anul omagierii victimelor comunismului", că președintele devansează aniversarea Revoluției cu exact 210 zile, fix înaintea alegerilor, ceea ce este dovadă nouă a disperării maxime la Cotroceni.

„După ce a trimis la Sibiu un mare summit internațional care trebuia să aibă loc în Capitală, Președintele hotărăște să devanseze aniversarea Revoluției cu exact 210 zile, și fix înaintea alegerilor europene. E evident că miza nu poate fi alta decât folosirea în scopuri electorale a unor elemente emoționale precum înlăturarea comunismului, sacrificiul martirilor și regăsirea libertății. Nu-i de mirare că, deja, fiul marii disidente Doina Cornea și-a exprimat, concomitent, stupefacția și refuzul față de inițiativa prezidențială, iar asociațiile de revoluționari sunt în derută maximă. O dovadă nouă a disperării maxime de la Palatul Cotroceni”, a declarat Tăriceanu.

Președintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989.

„Președintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, 20 mai a.c., la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989. Acest eveniment va marca debutul seriei de activități care fac parte din programul Președintelui României, care se va desfășura pe durata anului 2019″, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Inchide