Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Tatăl unui copil de șase luni spune că fiul lui este în stare gravă după ce a fost tratat la Elias

Tatăl unui copil de șase luni spune că fiul lui este în stare gravă după ce a fost tratat la Elias
Tatăl unui copil în vârstă de șase luni spune că bebelușul a intrat în stop cardiac după ce a fost tratat de medici de la Spitalul Elias din Capitală, el fiind transferat la Spitalul "Grigore Alexandrescu", în stare foarte gravă.

Tatăl unui copil în vârstă de șase luni spune că bebelușul aintrat în stop cardiac după ce a fost tratat de medici de laSpitalul Elias din Capitală, el fiind transferat la Spitalul”Grigore Alexandrescu”, în stare foarte gravă.

Vasile Costel, din București, a povestit că el și soția lui audus bebelușul la Spitalul Elias marți seară, pentru că acesta numânca. Bărbatul a spus că, după ce medicii au încercat timp de treiore să-i pună bebelușului o branulă, acesta a intrat în stopcardiac și, imediat după ce a fost resuscitat, a fost transferat laSpitalul „Grigore Alexandrescu”.

Tatăl copilului a mai spus că bebelușul nu avea nimic înainte săajungă la Spitalul Elias, în afară de faptul că nu avea poftă demâncare. El îi acuză pe medicii de la Spitalul Elias care l-auîngrijit pe copil că sunt vinovați pentru situația la care s-aajuns.

„Cum se poate ca după tei ore în care l-au chinuit și nu aureușit să-i pună o branulă, copilul să intre în stop cardiac, deșiînainte nu avea nimic grav. Singura lui problemă era că nu mâncaașa cum trebuie”, a spus Vasile Costel, citat de Mediafax.

El a precizat că bebelușul este acum în grija medicilor de laSpitalul „Grigore Alexandrescu”, însă starea lui este foartegravă.

Cinci experți aiInstitutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru SecuritateMinieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) din Petroșani auplecat marți la București pentru a întocmi un raport de expertizătehnică privind cauzele exploziei de la maternitatea din capitală,în urma căreia și-au pierdut viața patrubebeluși.

Douădintre mămicile care și-au pierdut copiii în incendiul de laSpitalul Giulești au vorbit cu un psiholog, o a treia nu a fost lamaternitate, bebelușul fiind lăsat în spital de aproape două lunidin cauza unei malformații congenitale grave la inimă, a declarat,Marius Savu, directorul general al Administrației Spitalelor șiServiciilor Medicale București (ASSMB).

Citește și

Cât aufost lăsați nou-născuții nesupravegheați. Ce le-a spus asistentapolițiștilor – SPECIAL

MinistrulSănătății ne trimite să căutăm pe Google și incendiile dinspitalele străine – SPECIAL

Maternitățile „expirate”aleRomâniei: la un cutremur de 6 grade, multe ar pica -SPECIAL

Filmul tragediei de laMaternitatea Giulești – SPECIAL

CLICKAICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU MĂRTURIILE PĂRINȚILOR CARE SE AFLAU ÎNMATERNITATE ÎN MOMENTULINCENDIULUI

Ministerul Sănătății a anunțatastăzi că în tragedia de la maternitatea Giulești au murit patrubebeluși

Oexplozie a avut loc, luni seară la maternitatea Giulești, iarpacienții au fost transportați de urgență la altespitale.

Inchide