TRAGIC. Un antrenor de fotbal a murit la doar 24 de ani, după ce a stat prea mult timp în fața calculatorului. „Tată, ce se întâmplă cu mine?”

Redactor:
Silviu Bănilă

Un antrenor de fotbal perfect sănătos, în vârstă de doar 24 de ani, a fost răpus de tromboză, după ce a stat prea mult în fața calculatorului, pentru a alunga plictiseala cu ajutorul jocurilor video, în perioada de izolare.

Louis O’Neill, în vârstă de 24 de ani, angajat Centre Parcs, a intrat în concediu în martie și a devenit pasionat de jocurile video, alături de prieteni, scrie Daily Mail.

Tatăl lui îndurerat, Stanley Greening, în vârstă de 56 de ani, avertizează alte familii în legătură cu activitățile sedentare ale tinerilor aflați în izolare.

Greening a scris totul pe Facebook: „În data de 3 iunie s-a întâmplat ceva oribil. Fiul meu drag, Louis, a murit. Nu a fost ucis de virus, ci din cauza virusului. Viața lui tânără s-a năruit într-o clipă. Este devastator… după ce am văzut cum s-a stins copilul meu, viața este un iad.

„A murit pur și simplu…”

Nenorocita de izolare. După ce a fost pus în concediu, el a început să se joace pe calculator. Orele au zburat și nu aș fi crezut niciodată că se va alege cu cheaguri de sânge la picioare. A murit pur și simplu.

24 de ani. Cine îi avertizează pe tineri? Cine îi avertizează pe ceilalți? Nimeni. O fac eu. Fiul meu va trăi prin avertismentele mele”.

Într-un interviu acordat celor de la BBC Three Counties Radio, Stanley a declarat că fiul său era bucuros de concediu și dorea să se bucure de timpul liber.

„Tată, ce se întâmplă cu mine?”

„6-7 ore pe zi, cu mici pauze. Stătea toată ziua. S-a și îngrășat”, a povestit tatăl îndurerat.

În data de 3 iunie, la orele 10.30PM, Stanley a povestit că soția lui l-a găsit pe Louis chircit în capătul scărilor. Tânărul a murit la scurt timp, înainte ca medicii să mai poată interveni. „Tată, ce se întâmplă cu mine?”, acestea au fost ultimele cuvinte ale tânărului Louis.

Tragedia putea fi evitată. Asta doare cel mai mult. Acestea sunt victimele ascunse ale stării de urgență. Boris Johnson a anunțat că unii dintre cei dragi vor muri, mi-a zis într-o zi fiul meu. A considerat acest lucru de-a dreptul îngrozitor”, a conchis tatăl îndurerat al lui Louis.

Inchide