• Publicat:
Știri

Traian Berbeceanu îi critică dur pe polițiștii tineri: Măi, copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu!

Traian Berbeceanu îi critică dur pe polițiștii tineri: Măi, copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu!
Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, a criticat dur, într-o postare pe Facebook, comportamentul unui anumit tip de polițist tânăr.

Traian Berbeceanu le-a atras atenția tinerilor polițiști că nu ținuta vestimentară și prezentarea atent aleasă fac obiectul activității lor, sfătuindu-i pe aceștia să facă cât mai multe antrenamente pentru îmbunătățirea calităților de agenți.

„Văd tot felul de fotografii cu tineri polițiști în uniformă, frumoși și eleganți de-ți vine să-i iei acasă. Cu ochelari de soare cool, uniforme slim mulate pe pulpe și buci, câte-o vestuță tactică ori antiglonț cambrată pe piept și, musai, cu brațele arcuite pe lângă corp, așa cum vezi numa-n filmele americane. Iar pe fundal, Loganu din dotare.

Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu’! Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligonul auto și rupeți anvelopele cu exerciții tactice, mergeți, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme, dar îmbrăcați civil și fără să vă fâlfâiți legitimațiile. Iar în timpul care vă rămâne, puneți mana pe carte. Iar după al cincizecilea infractor prins, luați-o de la capăt după aceeași rețetă. Este doar un sfat!”, a scris fostul ofițer pe Facebook.

Traian Bereceanu a fost șef al BCCO Alba Iulia între 2005 și 2013, când a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT.

A stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Berbeceanu a fost achitat în 2016, fiind găsit nevinovat pentru faptele luare de mită, sprijinire grup infracțional organizat, spălare de bani, fals în declarații, fals sub semnătură privată, complicitate la delapidare, fapte de care l-au acuzat procurorii DIICOT în 2013.

Inchide