FOTO-VIDEO. Un turist îmbrăcat în vampir, „încălzit” de o sticlă de alcool, oprit de salvamontiştii din Buşteni: „E Dracula, după o lună în Vaslui”

Publicat: 29/11/2022, 09:37
Actualizat: 29/11/2022, 10:56

Un turist costumat în Dracula voia să ajungă la Vârful Omu. Avea pelerină, o umbrelă, dar și o sticlă de alcool. Bărbatul a fost oprit de salvamontiștii din Buşteni, pentru că nu era echipat corespunzător pentru munte și a fost îndrumat spre telecabină.

„Un turist echipat „foarte bine” intenționa să ajungă la Vârful Omu. Spre dezamăgirea lui, a dat peste noi care, obligați să-i stricăm planurile, l-am oprit din elanul lui și l-am îndrumat către telecabină.

Se pare că Sfinx-ul de ziua lui atrage o „paletă foarte largă” de turiști. Să mai zică cineva că nu avem o meserie riscantă”, conform unui anunț postat de Salvamont Bușteni, pe Facebook.

Un turist costumat în Dracula s-a rătăcit pe munte / Sursa foto: Facebook Salvamont Bușteni
Un turist costumat în Dracula s-a rătăcit pe munte / Sursa foto: Facebook Salvamont Bușteni

„Dracula după o lună în Vaslui”

Reacțiile celor care au văzut postarea nu au întârziat să apară, iar imaginile cu turistul britanic îmbrăcat în Dracula și „asortat” cu o sticlă de tărie au devenit rapid virale.

Oamenii au comentat:

  • „Dracula după o lună in Vaslui”
  • „Noooo a pierdut autobuzul…..”
  • „A venit ‘magul’ de peste mări și țări”
  • „Domnul face parte dintr-o categorie aparte”
  • „O să vă trebuiască și un psihiatru în echipă (nu psiholog, că e prea soft pentru domnul)”
  • „Așa-i când greșești ieșirea din tunelurile de sub Bucegi”
  • „Destinația finală era Castelul Bran”

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase