Politic
15.04.2019
Știri

Udrea îl atacă pe Ponta și îi ia apărarea lui Băsescu: Tot fără caracter ai rămas! „Ciocu” mic” când vine vorba de mine

Udrea îl atacă pe Ponta și îi ia apărarea lui Băsescu: Tot fără caracter ai rămas! „Ciocu” mic” când vine vorba de mine
Fostul ministru Elena Udrea îl acuză pe fostul premier Victor Ponta că n-are caracter după atacurile la Traian Băsescu, transmițându-i acestuia „ciocu mic când vine vorba de mine" pentru că „de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje".

„Măi, victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă așteptam și eu la puțină recunoștință din partea ta! Dar așa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care „te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porți și cu Traian Băsescu. Știi tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut președintele PSD și la care mă rugai tu să îți fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le caștigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat și securitatea de rit nou, condusă de naș”tu, Maior”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului l-a acuzat pe fostul premier că speră că tot Securitatea să-l scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni și Rovinari, care, spune Elena Udrea, i-au rotunjit conturile lui Victor Ponta.

„De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu există nicio probă și totuși am fost condamnată. Diferența e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnați, tu la achitați! Victore, nu Traian Băsescu vrea să distrugă PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de pușcărie. Și dacă lui Traian Basescu nu vrei sa îi fii recunoscător pentru ce a facut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Crețu, căreia nu am nimic să îi reproșez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poți să îmi fii recunoscător!”, a mai scris fostul ministru.

Elena Udrea îl ironizează pe Victor Ponta, precizând că acesta nu trebuie să-i fie recunoscător pentru că i-a făcut lobby, pentru că asta ar fi făcut oricum George Maior și Florian Coldea, ci „pentru că m-am sacrificat și am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi.😂”.

„Deci victore, eu îți zic așa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, „ciocu” mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhiva de mesaje.:😎 P.S. Păcat că nu vrei să ramâi europarlamentar, în situația deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tau ar câștiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gandești. Nu se știe când o să ai nevoie.😂”, a conchis fostul ministru al Turismului.

Reacția Elenei Udrea vine după ce fostul premier Victor Ponta, cel care deschide lista Pro România la europarlamentare, l-a criticat dur pe Traian Băsescu, care deschide la rândul său lista PMP la europarlamentare, cât și pe fostul ministru.

„băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească- a tăiat pensiile și salariile în timp ce îi proteja pe Udrea și Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 și s-a agățat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele țării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotriva adversarilor ți a denaturat actul de Justiție; i-a trimis pe Dragnea și pe Vâlcov ca să distrugă PSD și pe baronii pedeliști ca să paraziteze PNL; a mințit, a furat și a vândut pe oricine! În loc să plătească în fața românilor pentru tot răul făcut – vrea 5 ani un loc călduț la Parlamentul European (că acolo whiskey-ul e ieftin și au zbor direct spre Costa Rica)!”, a scris Vitcor Ponta, pe Facebook.

Inchide