Un bărbat de 49 de ani din Cluj a fost reținut pentru act sexual cu o minoră pe care ar fi abordat-o pe internet

Redactor:
Vasile Magradean
Un bărbat de 49 de ani din Cluj a fost reținut pentru act sexual cu o minoră pe care ar fi abordat-o pe internet
Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Oradea a fost reținut de polițiștii clujeni pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu o fată de 14 ani, pe care ar fi abordat-o pe rețelele de socializare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis miercuri, bărbatul ar fi luat-o pe fată cu o mașină de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, județul Cluj, iar rudele au alertat autoritățile.

„Luni, cel în cauză ar fi luat-o cu un autoturism pe o minoră în vârstă de 14 ani, de la locuința bunicilor săi, din Cămărașu, județul Cluj, îndreptându-se înspre Cluj-Napoca. Rudele tinerei au alertat autoritățile, întrucât minora nu le-ar fi spus unde pleacă și cu cine anume. În urma identificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, acesta a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră, fiind depistați pe raza municipiului Oradea. Cercetările efectuate până în prezent au indicat faptul că cei doi au întreținut relații sexuale”, se arată în comunicat.

Potrivit polițiștilor, bărbatul de 49 de ani din Oradea, județul Bihor, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX; că bărbatul ar fi abordat-o pe fată pe rețelele de socializare, iar, ulterior, cei doi s-ar fi întâlnit.

 

Inchide