Un bărbat și-a răpit fosta iubită și fetița în vârstă de 10 ani după care a lovit cinci mașini și s-a încăierat cu Poliția

Publicat: 07/02/2022, 14:55

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din București, a fost arestat preventiv după ce și-a răpit fosta iubită și fetița pe care o are cu aceasta în urma unei urmăriri în trafic care s-a soldat cu mai multe autoturisme lovite. Prins de polițiști în timp ce se afla împreună cu cele două victime, individul a devenit violent și a fost nevoie ca agenții să folosească forța.

Un cetățean a sunat, sâmbătă dimineață, la numărul de urgență 112 și a anunțat că un șofer i-a lovit mașina, în parcare, iar după accident șoferul acesteia a părăsit locul, însoțit de o femeie și o tânără.

Alerta a fiost direcționată către Secția 24, iar polițiștii i-au găsit repede pe cei trei, moment în care au constatat că femeia și fetița ei erau speriate și desculțe.

În momentul în care agenții i-au cerut cartea de identitate, bărbatul a devenit foarte agitat, iar când i s-a solicitat să arate ce are în buzunare, a predat un briceag.

Între timp, tot Secția 24 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a fost martor la un accident, iar din mașina lovită, șoferul care a provocat evenimentul rutier, a luat cu forța o femeie, pe care a urcat-o în mașina sa.

Având în vedere faptul că bărbatul avea o atitudine agresivă, acesta a fost imobilizat. Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta este Dan Mitică Vasile, un recivist din Ferentari, care a mai avut probleme cu legea pentru infracțiuni de furt și tâlhărie.

Vasile ar fi avut o relație de lungă durată cu femeia respectivă, din care a rezultat o fetiță ajunsă acum la vârsta de 10 ani. Din cauza faptului că era violent, tovarășa de viață a decis să-l părăsească. Aceasta și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, care locuiește în același cartier și a luat copilul cu ea.

Gelos, Dan Mitică Vasile a încercat să-și recupereze familia prin violență și a început să-și urmărească vecinul. Sâmbătă dimineață era beat și fără să țină cont de faptul că avea și permisul suspendat, s-a urcat în mașină și a pornit în urmărirea celor trei.

Agresorul era beat și avea permisul suspendat

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în dimineața de 5 februarie, femeia de 35 de ani, împreună cu actualul concubin și fiica sa, în timp ce se aflau in trafic, au observat ca sunt urmăriți de fostul concubin al femeii, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp. În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză”, a anunțat Poliția Capitalei.

În timpul urmnăririi, Vasile ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, după ce l-a izbit de un stâlp.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul avea permisul suspendat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la INML pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, fetița, care acuza dureri la un braț și la față, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Împotriva bărbatului a fost emis și ordin de protecție provizoriu, iar magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru lovire și alte violențe, violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului