Un copil din Bihor a fost dus la spital cu lovituri pe corp și cap, după două zile de la bătaie

Redactor:
Vasile Magradean
Un copil din Bihor a fost dus la spital cu lovituri pe corp și cap, după două zile de la bătaie
Un copil în vârstă de 5 ani din Bihor a fost dus la spital, cu lovituri pe corp și pe cap, la două zile după ce a fost bătut de prietenul mamei lui. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru violență în familie, transmite coresopndentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, Valentin Adrian Munteanu, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX că bărbatul nu și-a recunoscut fapta, spunând că minorul s-ar fi lovit.

„Un bărbat din Curtuișeni a fost arestat preventiv, luni seara, pentru 30 de zile pentru violență în familie, fiind acuzat că l-a bătut pe băiețelul minor, în vârstă de 5 ani, al concubinei sale. Sesizarea în acest caz a venit de la medicii Spitalului Clinic Municipal din Oradea unde a fost internat copilul. Bărbatul nu și-a recunoscut fapta și a spus în cadrul anchetei că băiețelul s-ar fi lovit”, a spus Munteanu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că incidentul ar fi avut loc vineri, dar că băiețelul a fost dus la spital de mama sa abia în cursul zilei de duminică.

„Au fost lovituri pe corp, pe față și în zona capului”, au spus sursele citate.

Agresorul, care are 40 de ani, a contestat măsura arestării preventive la Tribunalul Bihor.

 

Tags:
Inchide