• Publicat:
Știri

Un fast food din centrul Timișoarei a fost închis după ce inspectorii au găsit carne și ouă expirate, unele de câteva luni – FOTO

Un fast food din centrul Timișoarei a fost închis după ce inspectorii au găsit carne și ouă expirate, unele de câteva luni – FOTO
Un fast food aflat în centrul Timișoarei a fost închis pentru o lună, după ce, în timpul unui control, inspectorii de la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor au descoperit carne și ouă expirate, unele de câteva luni, precum și murdărie, transmite corespondentul Mediafax.

Șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Sorin Susanu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că un fast-food aflat în centrul Timișoarei a fost închis pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia a fost luată în urma unui control al inspectorilor OPC, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul căruia au fost descoperite o serie de nereguli.

„Colegii mei au mers rapid în control la fast food ca urmare a unei reclamații. S-au găsit numeroase probleme, precum carne și ouă expirate, unele chiar de câteva luni, produse alimentare depozitate neconform, cărora le lipseau elementele de identificare, murdărie”, a afirmat Sorin Susanu.

Inspectorii au decis închiderea fast food-ului pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, proprietarul restaurantului riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș au mai primit reclamații cu privire la acest fast food.

Foto: Sorin Claudiu Susanu/ Facebook

Inchide