• Publicat:
Știri

Un muncitor din Timișoara a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat pe un stâlp de curent

Un muncitor din Timișoara a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat pe un stâlp de curent
Un bărbat în vârstă de 35 de ani, angajat al unei firme de mentenanță internet a fost rănit grav, luni, după ce s-a electrocutat în timp ce lucra pe un stâlp de curent, pe o stradă din Timișoara, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un bărbat în vârstă de 35 de ani, angajat al unei firme care oferă servicii de mentenanță Internet lucra, luni, împreună cu un coleg pe un stâlp de curent de pe pe str. Alexandru Vlahuță, din Timișoara.

La un moment dat, muncitorul s-a electrocutat și a rămas prins în hamul de protecție, în stare de inconștiență.

Imediat, la locul producerii incidentului s-a deplasat o autospecială a ISU Timiș, pompierii reușind să îl coboare pe muncitor, iar echipajul medical a început manevrele de resuscitare, bărbatul fiind în stop cardio-respirator.

După ce a fost stabilizat, muncitorul a fost transportat la Spitalul Județean Timișoara în stare gravă. De asemenea, și colegul bărbatului a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău.

O anchetă în acest caz a fost deschisă atât de Poliția Timiș, cât și de Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, care fac cercetări.

Inchide