Un nou caz de viol la Vaslui. O fetiță de 13 ani a fost abuzată sexual în repetate rânduri de tatăl său, în prezența unei fetițe de 9 ani

Un nou caz de viol la Vaslui. O fetiță de 13 ani a fost abuzată sexual în repetate rânduri de tatăl său, în prezența unei fetițe de 9 ani
Publicat: 31/08/2015, 10:23
Actualizat: 04/09/2015, 19:19

Potrivit reprezentaților Poliției Județene Vaslui, bărbatul, din localitatea Hălărești, ar fi constrâns-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, să întrețină relații sexuale cu el, profitând de faptul că mama acesteia este plecată la muncă în străinătate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copila i-ar fi spus mamei sale, în primăvara acestui an, despre abuzurile la care era supusă de către tatăl său vitreg, însă femeia a crezut atunci că fiica sa inventează, potrivit anchetatorilor.

Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu fata și în prezența unei copile de nouă ani, sora soției sale, care dormea în aceeași cameră cu ei.

La sfârșitul săptămânii trecute, victima a sunat la numărul de urgență 112 și l-a denunțat pe bărbat.

Polițiștii l-au ridicat pe vasluian și au declanșat o anchetă în acest caz.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că cele afirmate de minora de 13 ani se confirmă. Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, unde s-a constatat că minora prezintă semnele specifice săvârșirii unei infracțiuni de viol”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Bărbatul a fost reținut, fiind apoi prezentat magistraților Judecătoriei Bârlad, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său, pentru viol.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase