Un pizzar român a fost înjungiat în braț de un coleg în Italia. Motivul pentru care brutarul și-a ieșit din minți

Redactor:
Gandul
Un pizzar român a fost înjungiat în braț de un coleg în Italia. Motivul pentru care brutarul și-a ieșit din minți
Un pizzer român care lucrează în Italia a ajuns la spital după ce un coleg de breaslă l-a înjunghiat în mână. Nervos pe românul care nu a respectat rețeta aluatului, brutarul italian a aruncat cu un cuțit.

Brutarul italian i-a reproșat colegului său mai tânăr că nu a respectat rețeta aluatului și pizza lui a ieșit diferită față de cum ar fi trebuit să iasă. Românul i-a răspuns italianului că pizza lui este bună și că orice critici ar avea, să le adreseze patronilor. La auzul unui astfel de răspuns, brutarul italian și-a ieșit din minți și a aruncat un cuțit înspre colegul său.

Românul a fugit din brutărie cu brațul însângerat și a făcut plângere la poliție.

„Am fost atacat de un coleg”, a declarat românul ajuns la secția de poliție. Carabinierii au chemat o ambulanță iar românul  a fost transportat la departamentul de urgență al clinicii Sant’Anna, unde a primit îngrijiri medicale, informează ilmessaggero.it.    

Brutarul italian este acuzat acum de vătămare corporală, însă partonii și clienții restaurantului îi iau apărarea bărbatului , fiind de părere că brutarul a reacționat astfel din cauza stresului sau a unei probleme personale.

 

Inchide