Un român a bătut o bătrână din Spania, pentru a-i fura… 40 de euro! Atacul, petrecut într-o scară de bloc din Valencia, a fost filmat (VIDEO)

Un român a bătut o bătrână din Spania, pentru a-i fura... 40 de euro! Atacul, petrecut într-o scară de bloc din Valencia, a fost filmat (VIDEO)
Un român a bătut o bătrână din Spania, pentru a-i fura... 40 de auro (Colaj foto: Antena 3)
Publicat: 19/08/2020, 21:50
Actualizat: 19/08/2020, 23:03

Un român, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în Spania, după ce a bătut violent o bătrână din Valencia, în scara unui bloc, pentru a-i fura 40 de euro din portofel! Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere și a provocat revoltă în mediul virtual.

Agresorul a urmărit-o bătrână până în bloc și apoi a încercat să îi fure portofelul. Femeia a opus rezistență, ceea ce l-a provocat pe român și a lovit-o violent cu pumnul în față. Bătrâna s-a prăbușit la pământ și a rămas acolo, până au găsit-o vecinii.

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, iar medicii s-au asigurat că nu a suferit leziuni grave la cap, a fost lăsată să plece acasă.

În imagini se poate observa cum bărbatul apucă sacoșa bătrânei și încearcă să îi fure portofelul, dar bătrâna încearcă să îl împingă pe agresorul și refuză să îi dea banii, de altfel o sumă infimă.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

După numai câteva ore, cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere din scara blocului, polițiștii spanioli au reușit să îl prindă pe atacator, ulterior fiind identificat drept un român în vârstă de 34 de ani, notează cronicabalear.es, citat de Antena 3.

Momentul când o bătrână din Timișoara este tâlhărită, surprins de camerele de supraveghere. Un bărbat i-a smuls lanțul de aur de la gât (VIDEO)

Polițiștii timișoreni au fost sesizați, vineri, 8 august, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara o femeie de 81 de ani, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

După aproximativ cinci ore, în urma investigațiilor efectuate, politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara, au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

În luna mai, și o bătrână din Piatra Neamț a fost bătută și tâlhărită în plină stradă. Femeia ținea de mână un copil mic, când a fost atacată

O bătrână a fost atacată de un tânăr necunoscut, care i-a smuls geanta în care se aflau documentele personale și portofelul.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, se plimba pe o stradă din Piatra Neamț, iar când a fost atacată ținea de mână un copil mic.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, în data de 3 mai, cu privire la această faptă, care a fost surprinsă și ea de camerele de supraveghere din zonă, la fel ca și în cazul din Timișoara.

Bătrână aflată în izolare, cercetată penal după ce a ieșit să își cumpere de mâncare. Femeia a mâncat zile întregi doar zahăr

O femeie de 71 de ani din Gorj este cercetată penal, sub acuzația de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce s-a dus să-și cumpere de mâncare, în timp ce se afla în izolare.

Bătrâna a fost găsită pe stradă la doar câteva zile după ce fiica sa, confirmată cu Covid-19, fusese internată la spitalul din Târgu Cărbunești, scrie digi24.ro.

Bătrâna a stat singură în casă mai multe zile și a mâncat doar zahăr, deoarece nu avea alte alimente.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Meteorologii au anunțat până când mai ține vremea rece