• Publicat:
Știri

Un român acuzat de omor în Spania, prins de polițiști la Fetești

Un român acuzat de omor în Spania, prins de polițiști la Fetești
Curtea de Apel București a dispus arestarea, pentru 15 zile a unui român, prins vineri de polițiștii de la investigații criminale ai IGPR la Fetești, Ialomița, după ce a fost dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare spaniole, în baza unui mandat european de arestare.

Românul este acuzat de spanioli că, împreună cu alți doi complici, l-ar fi lovit în mod repetat pe proprietarul unui magazin de bijuterii, pentru a afla unde își ține bunurile de valoare. În urma loviturilor primite, victima a decedat, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției.

Fapta de omor s-a întâmplat în luna august a anului trecut, la o bijuterie din orașul Carmona, Sevilla, din Spania. Bărbatul a fost prezentat la Parchetul Curții de Apel București, fiind dispusă, pe numele lui, măsura reținerii pentru 24 ore și încarcerat în Arestul Direcției Generale a Municipiului București.

Ulterior, a fost condus la Curtea de Apel București, iar judecătorii au decis sâmbătă arestarea sa preventivă pentru 15 zile.

 

Inchide