Un șofer fără carnet de doi ani a fost prins la volan. Când l-au văzut polițiștii, brașoveanul a schimbat locul cu soția

Redactor:
Corespondenti
Un șofer fără carnet de doi ani a fost prins la volan. Când l-au văzut polițiștii, brașoveanul a schimbat locul cu soția
Un brașovean care a rămas fără carnet de doi ani, după ce a fost implicat într-un accident mortal și a fugit de la locul acestuia, a fost văzut conducând o mașină. Bărbatul și-a pus soția la volan când a văzut Poliția.

Potrivit Poliției Brașov, un bărbat care conducea un autoturism a fost observat circulând cu o viteză mai mare decât limita admisă. Când i-au făcut semn să oprească, șoferul a oprit autoturismul la zece metri de polițiști și a trecut pe locul din dreapta față, iar soția sa a trecut la volan.

Când i-au fost verificate actele, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere, întrucât i-a fost anulat în anul 2017 din cauza infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație în urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau mai multor persoane”.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul este cercetat în cadrul unui alt dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă petrecută în luna martie a.c.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

 

Tags:
Inchide