• Publicat:
Știri

Un TIR încărcat cu alimente congelate a ars pe A2, pe sensul București-Constanța

Un TIR încărcat cu alimente congelate a ars în noaptea de joi spre vineri pe A2, pe sensul București-Constanța, lângă Ovidiu, după ce s-a răsturnat. Șoferul rănit a fost dus cu ambulanța la spital.

Potrivit DRDP Constanța, deși drumul era uscat, TIR-ul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat și a luat foc. Totodată, TIR-ul a distrus parapetele pe o distanță de aproximativ 25 de metri.

Șoferul rănit a fost dus cu ambulanța la spital.

La fața locului sunt echipaje ale pompierilor care acționează pentru stingerea incendiului, ale poliției care face măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, precum si ale Secției Autostrăzi a D.R.D.P. Constanța pentru curățarea părții carosabile.

Circulația rutieră se desfășoară pe banda 2.

Cei care au intervenit la stingerea focului spun că în TIR erau alimente congelate.

Conform reprezentanților ISU Constanța, cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit în urma coliziunii.

„Zece pompieri cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B pentru lichidarea incendiului izbucnit la un TIR, în urma unui accident rutier produs la ieșire de pe autostrada A2 spre autostrada A4. Ajunși la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la întreg mijlocul de transport. (…) În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, conștientă, colaborantă. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore, cauza probabilă fiind un scurt circuit în urma coliziunii”, au anunțat reprezentanții ISU Constanța.

TIR-ul a ars în proporție de 90%, iar încărcătura a fost distrusă în proporție de 100%.

 

Tags:
Inchide