VIAȚA MĂDĂLINEI MANOLE. Cum a făcut-o celebră Șerban Georgescu, bărbatul despre care spunea: „erau momente în care îl adoram, altele în care l-aș fi împușcat”

VIAȚA MĂDĂLINEI MANOLE. Cum a făcut-o celebră Șerban Georgescu, bărbatul despre care spunea: erau momente în care îl adoram, altele în care l-aș fi împușcat
Publicat: 23/04/2012, 19:20
Actualizat: 24/04/2012, 08:07

Șerban Georgescu a făcut-o celebră, chiar dacă nu el a fost celcare a urcat-o pe scenă, ci Lucian Avramescu, poetul numit deartistă „tatăl meu spiritual”: „Am luat-o de mână, avea 15 ani cândmi-a adus-o taică-su la Serbările Tineretului de la SalaSporturilor din Ploiești și au urmat 5 ani fantastici pentru ea”,își amintește pentru Gândul poetul.

Cel care avea s-o transforme într-o stea însă a fostcompozitorul Șerban Georgescu, pe care artista l-a întâlnit peholurile Radioului. Ea avea 21 de ani, el cu 17 mai mult și așa aînceput o relație perfectă pe plan artistic. În 1988, compozitorulîi crează prima piesă – „Un om sentimental”. Dar melodia care aveasă-i aducă faima avea să apară trei ani mai târziu și să dea titlulcelui mai cunoscut album al ei, „Fata dragă”. În 1994, artistadevenea soția compozitorului – motiv de bârfe.

Și-a anunțat soțul de divorț cu o săptămânăînainte

După 15 ani de relație, în 2002, decid să divorțeze. Nu aucopiii împreună – o neîmplinire, iar el o înșeală, acesta fiindmodivul invocat de Mădălina la tribunal. „Nu poate să mă acuze denimic concret”, declara compozitorul după divorț pentru Pro Tv.” Nusunt un sfânt, dar niciodată nu am fost vagabond, alcoolic sauviolent. Eu n-am știut de divorț decât cu o săptămână înainte. Mi-apus o hârtie pe masă, apoi și-a luat bocceluța și a plecat. Nu știuce s-a întâmplat. De ce a vrut să-mi dea personal hârtia de divorțși nu a trimis-o prin poștă așa cum se obișnuiește?”, se întrebaȘerban Georgescu.

La rândul său, după despărțire, Mădălina recunoaștea că a avut orelație care trecea de la agonie la extaz cu compozitorul. „Eraumomente din zi în care îl adoram și alte momente în care l-aș fiîmpușcat”, declara ea pentru Pro Tv.

În timp, cei doi și-au refăcut viața sentimentală. Șerban s-acăsătorit și-a avut o fetiță din relația cu Eniko. În 2007 a muritși, potrivit soției sale, „s-a stins iubind-o pe MădălinaManole”.

Gheorghe Gheorghiu i-a făcut cunoștință cu MirceaPetru

Cântăreața nu a fost la înmormântarea lui. Părea că-și găsisesufletul pereche – pe Mircea Petru, un inginer de sunet pe care-lcunoscuse la studioul unde înregistra. Alături de el și-a refăcutviața. S-au cunoscut prin Gheorghe Gheorghiu, vechi prieten de-alartistei. „Eu i l-am prezentat pe Puiu”, își amintește artistulpentru Gândul. „Ultima dată ne-am văzut în trei în urmă cu douăsăptămâni. Am răs, am vorbit. Pur și simplu Puiu o adora”,mărturisește Gheorghe Gheorghiu.

De cântăreață îl leagă o relație veche, de peste 20 de ani. S-aucunoscut la Serbările Tineretului, acolo unde Mădălina s-a lansat.Gheorghiu este cel care, rugat de Mircea Petru, îi aducea MădălineiManole trandafiri albi ori de câte ori se afla în concerte la NewYork sau în Germania. 2009 a fost un an bun pentru artistă – s-acăsătorit și și-a împlinit visul de a deveni mamă. Copilul, PetruJr., a fost botezat în ziua în care părinții lui s-aucăsătorit.

Citește și

Sutede admiratori ai Mădălinei Manole o plâng la Sala Radio, unde afost depus sicriul

GALERIE FOTO – Trupul MădălineiManole a fost depus la Sala Radio dinCapitală

DE CE S-A SINUCISMĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALEARTISTEI

Furadan – pesticidul cu care s-asinucis Mădălina Manole. Vezi aici cât este detoxic

Mesajul de adio al MădălineiManole: „Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut,așa am fost mereu, dar acum de abia realizez cuadevărat”

Mădălina Manole alăsat un mesaj de adio, pe telefonul mobil alsoțului

Angela Similea: Nucred în sinucidere, Mădălina era un buncreștin

Mădălina Manole iubea trandafirii.Când artista avea concerte, soțul ei îi umplea scena cu 101trandafiri aduși din America

Ultima postare pe bloga Mădălinei Manole: „M-am recompus sufletește și merg mai departe,prețuind cu toată ființa mea tot ceea ce am primit și primesc de laviață!”

Mădălina Manole, „fatacu părul de foc”, o viață închinată muzicii șiscenei

Mădălina Manole – GALERIEFOTO

Parchetul București:Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanță toxică.Procurorii audiază martori și au dispusautopsia

Cu o zi înainte de amuri, Mădălina Manole dă un interviu: „Sunt o artistă împlinită, omamă și o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pepământ în clipa în care mi-am strâns puiul înbrațe”

Ascultă aici treipiese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu amai apucat să-l lanseze

Sinucidere Mădălina Manole: veziimagini de la fața locului VIDEO

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
FOTO. Nume grele din fotbal în istoricul amoros al Laurei Giurcanu. Cu cine s-a iubit...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
A fost lansat primul studiu arheologic al oamenilor în spaţiu. Cercetătorii vor analiza cum trăieşte...
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Bill Gates avertizează că următoarea pandemie „va fi mai mortală decât COVID”
Veste-şoc pentru fanii Survivor! Emisiunea care a fost scoasă din grilă, după doar 3 zile
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Teodor Niță și Octavian Berceanu, în prima linie a bătăliei cu mafia deșeurilor! VIDEO
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
Banii au intrat direct în conturile românilor! Mii de cetățeni primesc sumele direct pe card
Doliu fără margini! A murit un mare actor. Toată lumea îl plânge
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Care este şcoala pe care dacă o faci în România ai cele mai mari şanse...