VIDEO | A scăpat cu viață în mod miraculos! Fetiță de cinci ani, lovită de o mașină și aruncată prin vitrina unei agenții

Publicat: 01/02/2023, 11:16

Un șofer beat din Brazilia a intrat cu viteză într-o motocicletă, înainte să lovească în plin o fată de doar cinci ani care se juca pe trotuar. Camerele de supraveghere au surprins întreg incidentul.

Filmarea din Brazilia arată cum șoferul pierde controlul autoturismului și iese în calea unui motociclist care circula pe sensul opus.

În timp ce motocilistul se răsturna, mașina a continuat să vireze spre trotuarul din stânga sa, acolo unde se afla și fetița.

Copila a scăpat cu viață

Copila a fost lovită cu atâta putere încât a fost proiectată prin vitrina unei agenții și s-a lovit de o bancă din interiorul clădirii.

Fata, vizibil speriată, s-a ridicat imediat în picioare și s-a grăbit să îl ia în brațe un bărbat care văzuse toată scena terifiantă.

Din fericire, copila nu a pățit nimic și a scăpat ca prin minune.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-masa în orașul Bonito din Brazilia, potrivit poliției locale, potrivit SkyNews.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase