VIDEO | Autocar plin cu 30 de ucraineni, implicat într-un accident rutier în Tulcea

Publicat: 29/01/2023, 13:16

Un autocar plin cu 30 de cetățeni ucraineni a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul european 87, în județul Tulcea.

Angajații ISU Tulcea au fost solicitați să intervină în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1:30, în zona localității Cataloi, pe drumul european E87, la un autocar ce transporta aproximativ 30 de cetățeni ucraineni, care a ieșit în decor.

Nicio persoană nu a fost rănită

Pompierii le-au acordat asistență pasagerilor din autocar, cât și șoferului, până la sosirea echipajelor de la Drumuri Naționale, care au repus autocarul pe șosea.

”Echipajele de intervenție erau pregătite pentru a evacua cetățenii și a-i transporta într-un loc sigur până la remedierea situației, însă aceștia au refuzat”, a transmis ISU Tulcea.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase