VIDEO | Bolid de lux, sfințit cu mir și pensule. Imaginile au ajuns virale pe Tik Tok

Publicat: 24/01/2023, 22:48

Un preot a fost filmat în timp ce sfințea o mașină și dădea motorul acesteia cu mir. Filmulețul a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul a fost realizat cu o pensulă îmbibată în mir.

Pentru a-și proteja bolidul de lux de ”ochii și gurile rele”, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro.

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

Duhovnicul a introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

Ce părere au avut internauții

La final, filmuleţul a fost încărcat pe internet, iar cei care l-au privit s-au amuzat copios şi au lăsat comentarii savuroase.

„Să sfinţească şi rezervorul, că acolo se duc banii”, a spus cineva.

„Uită de benzină, poţi să torni agheasmă”, a mai comentat alt utilizator.

„Deja s-a redus consumul cu 50%”, a spus un altul.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase