VIDEO | Cea mai scumpă notă de plată de la Loft. „A comandat o șampanie Midas. Există doar 12 în lume”

Publicat: 13/08/2022, 10:06

Fondatorii Loft, Petru Berciu şi Ion Biriş, au fost invitații lui Codin Maticiuc în podcastul „La Mijloc”. Cei doi au vorbit despre celebra roabă cu șampanie, despre cea mai mare notă de plată, dar și despre costurile de organizare a unei petreceri.

Pentru petrecerea din acest an de 1 Mai, patronii de la Loft au investit peste 100.000 de euro. În organizare au fost angrenați 250 de oameni, au adăugat ei.

„Loft-ul este un loc pentru orice om care vrea să se distreze. Nu te obligă nimeni să iei o roabă. Te duci la bar și își plătești ce consumi”, a spus Ion Biriș.

„Roaba nu costă. Cântecul costă”

„Roaba nu costă. Cântecul costă”, a precizat Petru Berciu, care a adăugat că, în 2022, la petrecerea de 1 Mai, de la Mamaia, „roabele au fost între 7.000 de lei și 25.000 de lei”, aceasta din urmă fiind adusă pe melodia „Champions League”.

„Anul acesta am mai băgat o roabă extra, peste Champions League, pentru cei care voiau să își aleagă melodia”, a punctat Berciu.

Cea mai scumpă notă de la Loft

În cadrul podcastului, fondatorii Loft au vorbit și despre cea mai scumpă comandă.

„Am avut acum câțiva ani un prieten comun, care a avut o zi de naștere și a comandat o șampanie Midas”, a povestit Ion Biriș, care a precizat că în lume există doar 12 băuturi de acest fel.

Conform site-urilor de profil, o sticlă de șampanie Armand de Brignac Brut Gold Midas poate costa și 58.000 de lei.

Vizionați întregul podcast aici:

Vă recomandăm să citiți și:

Miturile despre LOFT, spulberate de oamenii care au înființat clubul, la podcastul lui Codin Maticiuc. Cât costă o roabă cu șampanie?

VIDEO | A fost inaugurat Etajul 7 de la „Fundeni” / Codin Maticiuc: Am depășit un milion de euro investiții

VIDEO | George Simion, către Codin Maticiuc: ”Băi, noi nu producem nimic în România! Asta vrem pentru țara noastră?”

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult