VIDEO | Celebrul astrolog Minerva lucrează la BNR: „Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă”

Publicat: 12/08/2022, 13:28
Actualizat: 12/08/2022, 13:30

Celebrul astrolog Minerva, Gabriela Dima pe numele său real, a declarat că în prezent lucrează la Banca Națională, pe un post de execuție, iar acest lucru nu îi va mai permite să apară pe sticlă. Informația a fost confirmată de către oficiali ai BNR.

Minerva a făcut aceste declarații în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

„La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, n-o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să-mi fac un podcast.

Fac astrologie de la 14 ani”, a spus astrologul.

Secretară a unui director care se ocupă cu mentenanța administrativă

Postul pe care îl ocupă în cadrul Băncii Naționale a României este de secretară a unui director care se ocupă cu mentenanța administrativă, au confirmat reprezentanții BNR, potrivit adevărul.ro.

Minerva este un celebru astrolog, al cărei nume real este Gabriela Dima. Ea s-a născut în județul Hunedoara și are vârsta de 64 de ani.

Minerva este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, și potrivit spuselor ei este pasionată de astrologie și a scris mai multe cărți pe acest subiect de-a lungul timpului.

Întregul interviu poate fi văzut aici:

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult