VIDEO – CRIMINALUL DE LA CERNAVODĂ MĂRTURISEȘTE DUBLUL ASASINAT: „L-am pus jos și el tot dădea cu cuțitul în haină, dar se îndoia cuțitul”

Redactor:
Vlad Mironescu
Postul de televiziune NTV a obținut de la polițiști mărturia lui Giani Deli-Iorga, bărbatul care a mărturisit că i-a ucis pe părinții femeii înecate în Dunăre de soțul ei. El a explicat cum i-a ucis pe soții Elena și Petre Garoafă.

Postul de televiziune NTV a obținut de la polițiști mărturia luiGiani Deli-Iorga, bărbatul care a mărturisit că i-a ucis pepărinții femeii înecate în Dunăre de soțul ei. El a explicat cumi-a ucis pe soții Elena și Petre Garoafă.

Giani Deli-Iorga: El a zis: hai până jos, să mutăm patul ăla, căera patul ală unde se mutaseră ei. Am coborât cu el. Ea a rămassus… M-am certat cu el și a zis: ieși din casa mea! A luatcuțitul, a vrut să mă înțepe. L-am pus jos și pe el și tot dădea cucuțitul în haină, dar se îndoia cuțitul.

Anchetator: I-ai smuls cuțitul din mână?

Giani Deli-Iorga: Da

Anchetator: Și unde l-ai lovit?

Giani Deli-Iorga arată cu degetul în partea dreaptă agâtului.

Anchetator: Bătrâna a venit? V-a auzit?

Giani Deli-Iorga: Ieșise acolo, în hol.

Anchetator: Și ce i-ai zis bătrânei?

Giani Deli-Iorga: Uitați ce s-a întâmplat: bătrânul a vrut să deacu cuțitul în mine. A zis: ce-ai făcut măi, nenorocitule? A luat șiea un alt cuțit, a început să lovească, să dea cu cuțitul în mine,dar nu avea forță.

Anchetator: I-ai dat câteva și ei?

Giani Deli-Iorga: Da, am intrat în panică.

Anchetator: Cam cât a durat?

Giani Deli-Iorga: Cam să zic…o oră.

Anchetator: Jumătate de oră cu unul, jumătate cualtul?

Giani Deli-Iorga: Cam așa să zic.

Anchetator: Cu care cuțit ai înjunghiat-o peea?

Giani Deli-Iorga: Hmmmm….Cu unul mic.

Inchide