VIDEO | Imaginile umilinței: Ce a pățit un tânăr care urma să se întâlnească cu o fată pe care a cunoscut-o pe o rețea de socializare

Publicat: 05/08/2022, 20:09
Actualizat: 05/08/2022, 20:17

Un tânăr a fost sechestrat și torturat de zeci de cetățeni de etnie rromă, în comuna Brânceni din județul Teleorman. Aceștia au turnat sare și apă clocotită pe el, iar imaginile umilinței au fost transmise în direct pe Tiktok.

Un tânăr din Drăgășani, județul Vâlcea, a cunoscut pe Facebook o fată cu care a început să converseze. Apoi s-au pus de acord să treacă la pasul următor și să se cunoscă în persoană. Numai că după ce a ajuns în Teleorman pentru a se întâlni cu aceasta, băiatul a petrecut clipe de groază, văzându-și moartea cu ochii.

Fata i-a dat share location în localitatea Brânceni din Teleorman. Odată ajuns acolo, tânărul a fost înconjurat de zeci de cetățeni de etnie rromă, care l-au sechestrat, bătut și umilit. Și pentru că tacâmul să fie complet, au transmis o parte din umilințe într-un live pe Tiktok.

După ce tânărul a coborât din mașină pentru a se cunoste cu fata cu care se conversa de cev atimp pe o celebră rețea de socializare a început calvarul.  Mai mulți localnici din Brânceni, rude ale fetei, l-au luat la pumni, apoi a fost băgat cu forța într-o locuința, unde a fost bătut și umilit: zeci de persoane l-au înconjurat și mai mulți au turnat apă fiartă pe el, sare, și l-au lovit, se pare, zeci de minute.

Și pentru a se lăuda cu fapta lor, mai mulți bătăuși au filmat întreaga scenă, unul transmițând și în direct pe Tiktok.

Odată scăpat din ghearele agresorilor, tânărul a ajuns plin de răni la Spitalul Județean de Urgență din Alexndria, în jurul orelor 21.

Întreaga scenă a ajuns si în posesia polițiștilor, care au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate și loviri și alte violente pe numele a cinci persoane, însă nici până în acest moment tânărul nu s-a prezentat la poliție pentru a depune plângere, fiind amenințat că dacă o va face, va avea și mai mult de suferit. De frica agresorilor, tânărul s-ar ascunde acum în județul vecin.

Reacția IPJ TELEORMAN

“La data de 03.08.2022 prin SNUAU 112 am fost sesizați cu privire la faptul că un tânar ar fi fost ținut împotriva voinței sale într-un imobil din localitatea Brânceni si asupra căruia s-au exercitat acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Sectiei 1 Politie Rurală Alexandria care a constatat faptul că persoana respectivă cu domiciliul în orașul Drăgășani, jud. Vâlcea, ar fi cunoscut pe o rețea de socializare o persoană de sex feminin din comuna Brânceni.

De asemenea, în baza informațiilor obținute a reșit faptul că, cel în cauză ar fi fost luat cu forța si urcat într-o autoutilitară dupa care a fost dus într-o locuință din localitatea Brânceni.

În urma activitaților desfașurate au fost identificate 4 persoane, toate din comuna Brânceni, jud. Teleorman care au fost conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, au transmis reprezentanții Poliției Teleorman.