VIDEO | O femeie din Vrancea a încercat să facă afacerea vieții. Ea a vrut să își vândă capra pe un bitcoin

Publicat: 23/11/2022, 16:40
Actualizat: 23/11/2022, 16:43

O femeie din Vrancea a încercat să facă afacerea vieții. Ea a mers cu o capră cu fundă roșie și a vrut să o vândă pe un bitcoin în fața unui bancomat din centrul orașului Focșani. 

Întâmplarea a fost observată de un trecător care a și filmat momentul și l-a trimis presei locale.

„Bună ziua! Aș dori să fac o semnalare anonimă. Ieri (n.r. luni) în centru la Focșani, o băbuță era în față la un bancomat de bitcoin și dorea să schimbe o capră pe un bitcoin. A venit cineva, cred că era din gestiunea bancomatului și a început circul. Am reușit să îi fotografiez și să fac un video‟.

Pe filmuleț se poate auzi cum trecătorii sunt amuzați de prezența caprei cu fundă roșie în fața bancomatului de bitcoin amplasat în vecinătatea unui supermarket din centrul orașului.

Pentru a-și „vinde marfa‟, bătrânica le spune trecătorilor că însuși Elon Musk o cunoaște pe capra buclucașă, motiv pentru care „capra mea e valoroasă‟.

Un tânăr s-a oprit să discute cu bătrâna pentru a afla motivul pentru care a adus capra la bancomat:

„Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valoarează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin‟, spune bătrâna.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase