VIDEO | Daniel Buzdugan, confesiuni în cadrul emisiunii ”Înapoi în viitor”: „Mama a fost cel mai mare influencer al meu”

Publicat: 24/09/2022, 16:53
Actualizat: 24/09/2022, 20:11

Prezentatorul TV Daniel Buzdugan, dar și vocea pe care o auzi zilnic la Radio, a fost invitatul Andreei Perminova în cadrul emisiunii ”Înapoi în viitor”, care va fi difuzată în fiecare săptămână pe platforma csid.ro. Buzdugan și-a detaliat copilăria, amintindu-și de vremurile în care nu știa ce înseamnă viața.

Invitatul primei ediții, Daniel Buzdugan, a povestit cum și-a început drumul în viață, cum a ajuns în locul în care se află astăzi, dar și câteva momente amuzante pe care și le-a amintit cu drag.

„Am avut o copilărie fericită, m-am născut în Iași, dar părinții erau din județul Neamț, comuna Stănița, o localitate înconjurată de păduri, o localitate cu tradiții. Vacanțele de vară mi le petreceam acolo, mergeam cu animalele la câmp, cu vacile, cu oile, am dormit în fân, am dat foc la fân la un moment dat.

Eram adolescenți si erau niste băieți mai mari care fumau niște țigări bulgărești, Bulgar tabac, si a venit unchiul meu, când l-am văzut, am aruncat țigara în spate, m-am simțit exact ca în poveștile lui Creangă”, și-a amintit el cu drag.

La întrebarea pusă de prezentatoarea TV Andreea Perminova „Ai fost pedepsit?”, Daniel a răspuns: „Am fost pedepsit cu vorba și când eram așa..foarte supărat, îi ameninșam că mă duc la ceilalți bunici care erau în celălalt sat, la 7 km. La un moment dat mi-am făcut și bagajul, aveam o valiză cu care veneam, mă trimitea mama de la Iași, la țară. Mi-am băgat rapid toate hainele, iar pe drum au început să cadă ciorapi, pijamale, am început să plâng, îți dai seama.”

De asemenea, ca pentru fiecare dintre noi, unul dintre părinți era mai divinizat decât celălalt. Iar pentru Daniel Buzdugan, mama sa a fost un adevărat model.

„Mama a fost cel mai mare influencer, mama era cea care stătea cu gura pe noi, pe mine și pe fratele meu mai mare, ea era și cel mai mare critic, mă si mângaia cu vorba dar când era vreo problemă, mă urmărea dacă fac lecțiile, dacă înăț pentru examene. Și îmi amintesc, acum copiii stau pe telefon, ascund telefonul pe undeva, și când intri in cameră, îi vezi că ascund telefonul, eu atunci ascundeam carți. Adică, în afară de matematică, fizică și ce mai aveam eu de învățat, îmi plăcea foarte mult să citesc”, a povestit el.

„E importantă legătura cu pământul, noi suntem natură”

Daniel Buzdugan se declară și un iubitor al naturii și încearcă, pe cât de mult posibil, să se bucure de tot ceea ce oferă ea.

„Noi ieșim în pădure în fiecare weekend, mergem desculți, ei sunt îndrăgostiți de natură, cele mai multe clipe, când am liber le petrecem în natură pentru că e foarte importantă legatura cu pământul, noi suntem natură, pentru că mulți spun ”Mamă, ce bine mă simt in natură, păi noi suntem natură, dar ne am închis în locuri artificiale care ne fac rău, ne si îmbolnăvesc la un moment dat. 

Oameni care intra în depresie…mancăm prost, nu mai avem curajul să ieșim în ploaie, vorbeam cu cineva care are un restaurant prin centru și povestea >. Pe vremuri, vorbeam cu, copiii mei, se uită dimineața pe telefon să vadă câte grade sunt. Păi, dă geamul la o parte, baga nasul pe geam și vezi cum e afară”, a mai dezvăluit el.

Cariera lui Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan și-a început cariera la o vârstă fragedă. La 15 ani făcea figurație la Opera Română.

„Am început să muncesc de la vârsta de 15 ani, eram cu un prieten care era îndrăgostit de operă pentru că aveam un vecin care cânta la Opera Română din Iași. Și am început să mergem împreună la figurații la Opera Română, am început să câștig primii bani de acolo și chiar ămi puteam lua o haină, puteam să merg la o cofetărie să-mi plătesc singur prăjitura, puteam să mai fac cinste unui copil sau unei fete.

A fost foarte important pentru că de la vârsta aceea, am început să prețuiesc banul și să mă bucur de faptul că pot să mă intretin singur. Ai mei neavând posibilitatea, tata lucra în miliție, deci era un singur salariu, că eu m-am născut la 7 luni, 1 kg 100 aveam la naștere. Mama a trebuit să renunțe la serviciu pentru mine. Până în clasa a 12 a am munit la Operă și la teatru, în Iași, după care am dat la facultate, iar la liceu, am făcut un liceu de finaințe-contabilitate.”

„Ce-ți doreai să devii când erai mic?”

„Erau mai multe meserii, printre care si aviator, doctor, dar era un ghiveci de meserii, am vrut sa fac un liceu bun, mama m-a dus la pregătire la o profesoară de română foarte bună care preda la liceul economic, mi-a fost si dirigintă si asa am dat la liceul respectiv. Mama zis „Fă liceul ăsta ca o să ai o meserie. Nu știu ce o sa faci în viată dar o să ai omeserie, de contabil.

Am dat la facultate, la filozofie, am picat primul sub listă si a trebuit să ma pregătesc pentru anul viitor, și nu stiam ce sa fac. Făcând figuratie la operă, am zis să dau la teatru, mama a zis „Ok, te pregătești pe banii tăi, dar nu stai acasă, și am fost angajat la Banca Comercială din Iasi, am dat un examen, am luat examenul și am fost contabil un an de zile la BCR.”

Copilăria este foarte importantă în dezvoltarea noastră, așa cum, poate, când suntem mici, simțim că scopul nostru trebuie să fie altul.

Buzdugan nu știa că va deveni o persoană de succes, un actor bun, un prezentator TV apreciat, și un tată minunat pentru copiii săi, însă, simțea că meseria de contabil nu i se însușește prea tare. Și, ca fiecare dintre noi, a trebuit mai întâi să muncească pentru a obține banii de care avea nevoie.

„Nu mi-a plăcut programul, începea dimineața la 7, stăteam până la 20.00 seara, pentru că nu erau calculatoare cum sunt acum, computere, tot..erau acte, trebuia să le verifici, dar trebuia să fac de voie de nevoie și treaba asta. Și faptul că aveam un loc de muncă și mă puteam întreține, să merg într-o vacanță, era esențial, api m-am pregătit la facultate și următorul an, am dat la actorie”, a dezvăluit el.

Urmărește interviul integral cu Daniel Buzdugan, doar pe canalul de Youtube

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația