VIDEO | Simona Țăranu, despre momentele mai puțin plăcute din spatele camerelor: „Îmi venea să plâng în direct”

Publicat: 25/09/2022, 12:30
Actualizat: 25/09/2022, 13:21

Simona Ţăranu, prezentatorea TV a știrilor sportive, și de asemenea, stră-strănepoata lui Ion Creangă, a fost invitata lui Adrian Artene la podcastul ”ALTCEVA”. Pe parcursul timpul petrecut în studioul lui Adrian Artene, Simona a relatat și momentele dificile în care a trebuit să își continue meseria în fața miilor de oameni, deși trecea printr-o mare suferință.

Simona Țăranu a povestit, în cardul podcastului ”ALTCEVA” cum reușește să treacă peste momentele dificile pe care le întâmpină, ca fiecare dintre noi, dar și cum gestionează situațiile inconfortabile din viață.

Simona Țăranu, despre momentele mai puțin plăcute din spatele camerelor: „Îmi venea să plâng în direct”

Simona Țăranu a vorbit și despre momentele mai puțin plăcute din spatele camerelor de luat vederi. Ea a relatat unul dintre cele mai grele momente din viața ei, acela când și-a pierdut bunicul.

„Ce se întâmplă dincolo de camere sau în spatele camerelor, din exterior, la TVse vede doar partea frumoasă, în rest, există părți întunecate. Rare ori îți permiți luxul de a accepta starea cauzată de o problemă de familie sau de sănătate. Cel care te privește nu este vinovat de întâmplările nefericite din viața ta”, a spus Simona Țăranu acum ceva timp.

„ Când ai avut un moment cand poate nu aveai resurele sa fii i nfata camerei si totusi te-ai aflat acolo,

„Colegii au fost foarte înțelegători. După o săptămână și ceva, în momentul în care m-am întors, a fost foarte greu, pentru că eram umflată de plâns. Aveam mult machiaj, încercam să nu trag de colțurile gurii pentru că ieșeau și mai mult în evidență cearcănele. Mi se părea atât de nepotrivit să îmbrac rochii colorate și să zâmbesc, să fiu eu. Și mă gândeam uitându-mă la cameră >. A fost foarte greu. Îmi venea să plâng în direct. Aveam ochii în lacrimi, dar încercam să mă gândesc la cu totul altceva”, a mai spus ea.

„Greșeșc, e firesc”

„Rafael Nadal, secretarul de stat în MAI.”, a spus Simona Țăranu în urmă cu ceva timp.

„Nu am înțeles ce s-a întâmplat, pentru că era o inormație de ultimă oră, am venit cu repeziciune din redacție. Am spus tâmpenia asta, că practic nu e nicio glumă, nicio bâlbă, e o gafă în toată regula. Eu nu mi-am dat seama ce am zis. Culmea, regia, pentru că era foarte multă agitație în regie, era o informație cum că stadioanele vor fi închise, spectatorii nu vor mai avea voie să intre la meciuri.

Am dat informația, a intrat materialul, după care am reluat informația, culmea, corect, că era o informație de ultimă oră, de data asta am zis-o corect! Creierul meu n-a procesat nimic. Echipa, eu, n-am crezut odată că am zis așa ceva.

„În momentul în care am ieșit din jurnal, am ajuns în redacție, toată lumea calmă. La un moment dat, țin minte că a venit cineva, vine și zice „Băi, dar tu ai da tu i-ai zis Rafael Nadal? zic: Ce-am zis? Nu, mai uită-te odată. Ba da, așa ai zis.” S-a uitat și-așa am zis.

Directorul editorial al trustului Gândul, Adrian Artene, a spus: „Televiziunea, până la urmă este despre naturalețe, este despre perfecțiune. Este, poate, gafa care te-a umanizat.”

„Greșeșc, e firesc”, a răspuns Simona Țăranu, continuând „dar au fost atât de multe variante, atât de multe întrebari, ba că cineva ti-a scris în prompter asta. Nu, exclus.”

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase