VIDEO | Un dâmbovițean a fost găsit în șoc hipotermic și cu arsuri pe corp într-o livadă. Era dat dispărut de familie

Publicat: 30/11/2022, 18:50

Un bărbat de 52 de ani din județul Dâmbovița a fost salvat în ultima clipă de echipele de căutare alertate de familie. Omul a plecat de acasă și pentru că nu au mai dat de el, de două zile, rudele au cerut ajutorul poliției și jandarmeriei. Când l-au găsit salvatorii era în șoc hipotermic și avea arsuri pe mâini și picioare.

Polițiști, jandarmi, pompieri și localnici s-au mobilizat astăzi pentru a-l căuta pe un localnic din comuna Malu cu Flori.

Bărbatul plecase de acasă pe data de 28 noiembrie. Ar fi lăsat și un bilet, dar fără să-și explice intențiile.

Pentru că nu a mai revenit la domiciliu, rudele au sunat la 112. Imediat s-au format echipe de căutare care au verificat zona.

“În urma activităților de căutare efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, alături de efective de la Serviciul de Investigații Criminale, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, reprezentanți de la primăria din localitate, voluntari, jandarmi, pompieri, a fost identificat, într-o livadă din Malu cu Flori, un bărbat de 52 de ani, din localitate. Cel în cauză ar fi plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 28 noiembrie”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Dâmbovița.

Omul a fost găsit în livadă, cu o stare precară și arsuri pe corp

Bărbatul a fost găsit într-o livadă din Malu cu Flori. Acesta se afla într-o stare gravă, având și arsuri pe corp.

“După aproximativ 2 ore și jumătate echipajele constituite pentru cautare au găsit persoana dispărută. Aceasta era constienta, cooperanta, prezenta soc hipotermic și arsuri de gradul I și II pe membrele superiore și inferioare. Bărbatul de 52 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind preluat de către echipajul SMURD în vederea transportului la UPU Târgoviște pentru îngrijiri de specialitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

Cercetările continuă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul în perioada în care a fost dat dispărut.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase