VIDEO Un procuror și mai mulți polițiști, sechestrați de primarul și viceprimarul din Dobroiești. Oamenii legii realizaseră un flagrant de luare de mită chiar în sediul primăriei

Redactor:
Gabriela Stefan
VIDEO Un procuror și  mai mulți polițiști, sechestrați de primarul și viceprimarul din Dobroiești. Oamenii legii realizaseră un flagrant de luare de mită chiar în sediul primăriei
Primarul și viceprimarul din comuna Dobroiești, județul Ilfov, au fost audiați joi noaptea de procurorii Parchetului Tribunalului București, după ce, în cursul zilei, au sechestrat un procuror și mai mulți ofițeri.

Primarul și viceprimarul din comuna Dobroiești, județul Ilfov,au fost audiați joi noaptea de procurorii Parchetului TribunaluluiBucurești, după ce, în cursul zilei, au sechestrat un procuror șimai mulți ofițeri. Surse judiciare citate de Mediafax susțin căoamenii legii se aflau în primărie și au reușit să-l prindă înflagrant pe un funcționar când primea mită 10.000 de lei.

Aceleași surse mai informează că primarul și viceprimarul auintervenit violent atunci când au aflat că un procuror și mai mulțiofițeri de poliție se află în primărie, unde urmau să organizeze unflagrant. Acesta ar fi fost unul reușit, funcționarul fiind prinscând primea 10.000 de lei de la o localnică în schimbul distrugeriiunui document referitor la consumul ilicit de apă.

După flagrant, organele judiciare au vrut să ducă funcționarulîn sala de consiliu a primăriei. Mediafax informează că, înmomentul când au aflat acest lucru, primarul și viceprimarulderanjați de acțiunea procurorului și a ofițerilor care-l însoțeaui-au închis pe aceștia în camera unde îl duseseră pe funcționarulprins în flagrant. Până la urmă, oamenii legii au fost eliberațidar la ieșirea din primărie s-ar fi creat o busculadă.

La parchet sunt audiați atât cei doi edili cât și funcționarulprins în flagrant. Acesta este acuzat de luare de mită șidistrugere de documente, iar primarul și viceprimarul pentrulipsire de libertate, ultraj și, posibil, favorizareainfractorului.

Viceprimarul din Dobroiesti, Ilfov, retinut pentruSECHESTRARE

StirileProTV.ro

Inchide