Viorel Cataramă susține că filmulețul prezentat de Cumpănașu îi aparține: Nu e Luiza. E un impostor!

Redactor:
Politic
Omul de afaceri și candidat la prezidențiale Viorel Cataramă spune că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza și îl acuză pe Cumpănașu că se folosește de caz pentru a atrage voturi.

„Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari șanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat și cu o televiziune, România TV, și am convenit după o analiză cu specialiști că fata nu este Luiza și nu am dat nimic”, a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta declară că a primit filmulețul în data de 12 octombrie, adică în urmă cu o lună și nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranțe până nu avea o confirmare. Cataramă îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că se folosește de acest caz pentru a obține voturi la prezidențiale.

„Acest impostor a luat capturi din film și cu o zi înainte de alegeri le-a dat susținând o minciună pentru a influența opinia publică”, a mai spus Cataraamă, pentru MEDIAFAX.

Omul de afaceri și candidat la rândul său la prezidențiale afirmă că nu a discutat cu Alexandru Cumpănașu de la momentul anunțului acestuia.

„Este revoltător, am cheltuit multți bani să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă și nu mi-am permis să îmi bat joc de familie. Nu am luat legătura (nr: cu familia Melencu) pentru că nu am vrut să imi bat joc. S-a analiza din punct de vedere al trăsăturilor, al feței. Am convenit să nu dăm acest film pentru că se confirmă că nu este Luiza, deși seamănă. Voi continua investigațiile, dar nu voi face public decât dacă se confirmă ceva”, a afirmat Cataramă.

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o tranmisie live pe Facebook și apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleț care o arată pe o tânără ieșită la prostituție în Italia și care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănașu a afimat că mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenție înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon și că nu se aude bine.

MEDIAFAX a intrat în posesia filmulețului, dar nu îl va publica. Acesta conține imagini cu o tânără care intră în dialog cu posibili clienți aflați într-o mașină și care, după câteva cuvinte în italiană, recunoaște că este româncă.

Inchide