Virginel Iordache, senatorul PSD cu probleme la burtă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD în Capitală, denunță articolele scrise „la comandă”: O să-i dau în judecată!

Redactor:
Gandul
Virginel Iordache, senatorul PSD cu probleme la burtă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD în Capitală, denunță articolele scrise „la comandă”: O să-i dau în judecată!
Senatorul PSD Virginel Iordache, care a beneficiat de transport special cu un elicopter SMURD în Capitală, deși suferea de o simplă enteroviroză - ce putea fi tratată fără probleme și la Spitalul Județean - a reacționat pe Facebook la criticile privind modalitatea de transport aleasă. El spune că-i va da în judecată pe jurnaliștii care au scris „fals" despre cazul său.

Potrivit Mediafax, senatorul Virginel Iordache i-ar fi amenințat și presat pe medici să solicite elicopter SMURD pentru a fi transferat la București.

„Întotdeauna am considerat că sunt lucruri despre care nu poți vorbi in public. Nu poți folosi sănătatea, familia, ta și a altor oameni ca trambulină in cariera pe care dorești să ți-o creezi. Sunt lucruri pe care nu trebuie sa le înveți dintre-o carte . Sunt lucruri care se simt”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

„Mă gândesc dacă mai rămân sau nu pe facebook. Am considerat întotdeauna ca aceasta pagină poate fi folosită ca o platforma pe care sa schimbam idei, informații sa ne vorbim despre ceea ce ne apropie și nu să ne jignim .

Am fost acuzat de tot felul de netrebnicii pe care le-as fi săvârșit in perioada aceasta cand am o suferință fizică”, a mai scris acesta.

Senatorul PSD spune că starea sa de sănătate „s-a degradat brusc în noaptea de duminică”.

„Eram suspect de meningită, de o enteroviroza sau o infectie cu mycoplasma și de multe altele pe care nu are rost sa le însir. Noaptea de miercuri spre joi a fost cumplită . Febra a crescut , transpirații puternice si dureri de cap incredibile”, a explicat Virginel Tudorache.

„Mai trebuie făcută o precizare : este firesc oare sa scrii articole (poate la comandă) fără cea mai mică documentare? Las pe cei care citesc sa judece dacă acest comportament se numește jurnalism. Eu, in schimb, îmi rezerv dreptul de a acționa in judecată pe toți cei care au mințit”, a conchis senatorul PSD.

Inchide