VREMEA LA ÎNCEPUTUL NOULUI AN 2012. Temperaturi mai calde decât cele obișnuite pentru această perioadă

Redactor:
Laura Holban
VREMEA LA ÎNCEPUTUL NOULUI AN 2012. Temperaturi mai calde decât cele obișnuite pentru această perioadă
Care este PROZNOGA METEO pe următoarele zile

Meteorologii anunță că vremea se anunță mai blândă în primele zile ale noului an 2012 cu temperaturi mai ridicate decât cele obișuinte pentru această perioadă. Excepție vor face zonele de la munte, unde termometrele vor arăta în continuare puține grade și se pot ivi și precipitații sub formă de ninsoare.

Luni, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 2 grade în centrul țării, însă pot ajunge la 11-12 grade în vest. Cerul va fi variabil, norii se vor arăta temporar în nordul țării unde există și posibilitatea unor precipitații slabe și mixte în prima parte a zilei. În București, vremea va fi ușor mai caldă decât este normal pentru această perioadă. Vântul va sufla slab, iar maximele vor înregistra chiar și 5-6 grade.

Marți, vremea se va menține blândă, ploi fiind prognozate pentru vestul și nordul țării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ceața se va ivi în zonele mai joase, iar la munte va fulgui trecător. Maximele pentru marți sunt chiar mai mari, înregistrând 4-12 grade și minime între -5 și 3 grade. Ceața se va instala deasupra întregii țări, îndeosebi în centru.

Inchide