VREMEA. Sunt anunțate ploi locale, însă temperaturile sunt ridicate

Redactor:
Alexandra Mortu
Vremea se menține și azi instabilă mai ales în nordul, centrul și estul țării, dar și în zonele de deal și de munte. Vor fi furtuni, descărcări electrice și căderi de grindină, iar cantitățile de apă ajung la 40 de l/mp. În restul țării ploile se vor manifesta pe arii restrânse. Maxima zilei va fi de 23 de grade în Maramureș și Transilvania și 30 de grade în Lunca Dunării.

VINERI NOAPTEA

PLOI SLABE, LOCALE

La noapte cerul va fi variabil, mai mult senin în vest și noros în est și centru unde sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat iar temperaturile nocturne se vor încadra între 9 și 21 de grade Celsius.

 

BUCUREȘTI

VREME CALDĂ, CER VARIABIL, PLOI NOAPTEA

În Capitală vremea va fi caldă azi, cu o maximă de 29 de grade Celsius și cer variabil. La noapte sunt prognozate ploi în averse cu tunete și fulgere. Sâmbătă vremea rămâne caldă dar cerul va fi noros mai ales după-amiaza și seara când va ploua. Duminică gradul de instabilitate va crește, astfel încât va ploua în averse după-amiaza și seara iar vântul va avea intensificări.

 

LITORAL

VREME CALDĂ, PLOI DUPĂ AMIAZA

Pe litoral vremea va fi caldă, dar cerul devine noros după-amiaza și seara când sunt prognozate ploi în averse și descărcări electrice. Maxima zilei va fi de 27 de grade, iar minima de 18.

 

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

VREME INSTABILĂ,  DAR CALDĂ

În acest week-end vremea va fi caldă, dar instabilă. Mâine va ploua mai ales în jumătatea de est a țării, la deal și la munte. Maximele vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul Moldovei și 32 de grade în Oltenia. Duminică instabilitatea atmosferică va fi accentuată în sud și în zonele montane. Se vor înregistra averse, vijelii, căderi de grindină și descărcări electrice. Maxima va ajunge la 31 de grade Celsius.

 

 

 

Inchide