• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Zone Arena amenințată cu demolarea : primarul Onțanu susține că societatea funcționează fără autorizații și avize eliberate de Primăria sectorului 2

Zone Arena amenințată cu demolarea : primarul Onțanu susține că societatea funcționează fără autorizații și avize eliberate de Primăria sectorului 2
Primarul Neculai Onțanu a somat S.C. Arena Invest S.R.L. să-și desființeze voluntar, în regim de urgență, toate construcțiile existente în zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr. 164 D.

Primarul Neculai Onțanu a somat S.C. Arena Invest S.R.L. să-șidesființeze voluntar, în regim de urgență, toate construcțiileexistente în zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr. 164 D.Edilul susține că societatea Arena nu are nici autorizație deconstruire și nici avize și acorduri necesare funcționări. ÎnFloreasca, pe Barbu Văcărescu, SC Arena Invest SRL deține 3 hectarede teren unde organizează concerte în aer liber. Aici au cântatGeorge Dalaras ( pe 2 mai), Goran Bregovic ( pe 20 mai), Aerosmith( pe 18 iunie) și Cramberries (pe 20 iulie) iar pe 2 octombrie, arurma să cânte Ozzy Osbourne.

Primarul Onțanu spune că a luat decizia desființăriiconstrucțiilor ridicate de societatea Arena în urma nenumăratelorreclamații venite din partea locuitorilor din zonă. Aceștia s-auplâns Primăriei sectorului 2 că deși spațiile verzi au fostrefăcute și înfrumusețate ele au fost distruse iar holurile de blocau fost transformate în closete publice. Zgomotul, mai ales întimpul orelor de odihnă (după ora 22) și aglomerarea de mașini șipietonii în zona străzii Barbu Văcărescu au fost alte motiveinvocate de locuitorii din zonă. În urma plângerilor primite de lacetățeni , primarul Onțanu le-a cerut reprezentanților SC ArenaInvest SRL să sisteze orice activitate pe terenul din cartierulFloreasca.

Primarul sectorului 2, Neculai Onțanu susține că societateaArena Invest SRL a fost deja amendată iar pentru a trece ladesființarea construcțiilor neutorizate se va aștepta deciziainstanțelor judecătorești. Reprezentanții SC Arena Invest SRL nu auputut fi contactați însă, în urmă cu ceva timp, aceștia au anunțatcă terenul de 3 hectare din Barbu Văcărescu le aparține iarinvestiția a fost de un milion de euro.

Inchide