Să vezi și să nu crezi! Câți lei a plătit o turistă pentru produsele din imagine, la „împinge tava” în Saturn

Să vezi și să nu crezi! Câți lei a plătit o turistă pentru produsele din imagine, la împinge tava în Saturn
Să vezi și să nu crezi! Câți lei a plătit o turistă pentru produsele din imagine, la "împinge tava" în Saturn / Sursa foto: Facebook
Publicat: 15/08/2022, 11:26

Se poate mânca pe litoralul românesc cu bani puțini? Răspunsul îl dă chiar o turistă care a optat pentru stațiunea Saturn și care a luat două porții generoase de mâncare pentru doi adulți cu 100 de lei.

Cum a fost posibil a explicat chiar ea. A mers la un restaurant de tip împinge tava, care abia s-a deschis în stațiunea de la malul mării.

„Aș dori să fac o postare ca și informare pentru cei care vor să vină la mare. Am mâncat în Saturn la o autoservire (meniul zilei nu au), locația este una nouă (anul trecut nu era, era doar terasa Antik).

Am pus poză cu ce mâncare am consumat la prânz și poză cu bonul cu prețuri. Această postare este pentru a da un exemplu de prețuri rezonabile și mâncare bună (de aceea am pus și poza cu mâncarea să se vadă calitatea/porția)”, a scris o turistă pe un grup de Facebook destinat iubitorilor de vacanțe.

Femeia a atașat o poză cu mâncarea pe care a cumpărat-o: doi mici, un piept de pui, un șnițel, o ciorba, o porție de pilaf și una de piure, două chifle, dar și o salată de sfeclă roșie și un desert.

Câți lei a plătit pentru produsele din imagine

Pentru a demonstra că a mâncat ieftin și bun, ea a postat pe grupul respectiv și bonul fiscal. Pentru toate produsele cumpărate ea a plătit la final 100 de lei.

Să vezi și să nu crezi! Câți lei a plătit o turistă pentru produsele din imagine, la „împinge tava” în Saturn / Sursa foto: Facebook

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult