Ce a pățit bărbatul de 40 de ani care a bătut cu sălbăticie un bătrân pe stradă. Atenție, imagini șocante! VIDEO

Publicat: 12/06/2022, 10:53

Bărbatul de 40 de ani din Bârlad care zilele trecute a bătut crunt un bătrân pe stradă a fost adus în fața magistraților pentru o măsură preventivă, după ce a fost reținut 24 de ore. Ce măsură s-a decis împotriva lui.

Imaginile cu bărbatul de 40 de ani care lovește cu sălbăticie un alt bărbat de 61 de ani au șocat opinia publică.

Agresorul de 40 de ani a fost adus sâmbătă în fața magistraților care au decis o măsură preventivă împotriva lui.

Astfel , bătăușul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

În același timp, Protecția Copilului a monitorizat cazurile minorilor – un băiat de 16 ani care ar fi realizat filmarea cu agresiunea, și o fată de 11 ani – care locuiau cu tatăl lor și, în urma reținerii acestuia au fost luați de mama lor. La ieșirea din Parchetul Bârlad, agresorul a dorit să-și ia acasă copiii, dar fata de 11 ani a refuzat să mai vină. Doar băiatul s-a întors acasă la tată.

Bătrânul agresat se află acasă, sub tratament, neavând leziuni grave în urma bătăii încasate, potrivit vremeanouă.

„Uite că trec oameni! Gata, tati, gata!”

Un bărbat de 40 de ani din Bârlad a bătut un bătrân, în timp ce fiul său a fost obligat să filmeze toată scena șocantă. La un moment dat, fiul își roagă tatăl să se oprească, dar acesta continuă să-l lovească pe bătrânul căzut într-un gard viu. Coșmarul se termină abia atunci când fiul agresorului reușește să-și sperie tatăl spunându-i că vin oameni.

„Uite că trec oameni! Gata, tati, gata!”. Bătrânul striga și el „Gata, nu mai pot, nu mai pot! Eu nu am făcut nimic la nimeni, eu doar mie mi-am făcut! Nu mai pot, nu mai pot, gata!”, se plânge bătrânul agresat.

Se pare că la mijloc ar fi o femeie, pe care, mai demult, ar fi iubit-o și bătrânul de 61 de ani. În prezent acea femeie este concubina agresorului.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase