Cel mai mare club de lângă Pitești, luat la puricat de Poliție. Ce au găsit oamenii legii la tinerii din discotecă

Publicat: 12/06/2022, 14:14

Razie a polițiștilor din Arges făcută noaptea trecută în cel mai mare club de lângă Pitești. Sute de tineri au fost verificați în acțiunea care a vizat combaterea drogurilor. Asupra a doi dintre ei au fost găsite pliculețe cu substanțe psihotrope. Au fost duși la audieri.

Imediat după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la antidrog împreună cu colegii lor din inspectoratul din Arges, și cu jandarmii, au plecat către un club în care la fiecare final de săptămână au loc petreceri.

Acolo se strâng sute de tineri, iar polițiștii au intenționat să combată fenomenul traficului și consumului de stupefiante. În atmosfera de muzică de club, cei 72 de polițiști și jandarmi au legitimat 130 de persoane.

La controale au fost depistate două persoane asupra cărora au fost găsite substanțe cristaline, de culoare albă, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Posesorii au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Substanțele susceptibile a fi droguri au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel de acțiuni vor continua cel puțin în fiecare weekend

Astfel de acțiuni vor continua cel puțin în fiecare weekend în locurile unde se strâng mulți tineri.

„În noaptea de 11 spre 12 iunie a.c., a fost organizată și desfășurată o acțiune de amploare, cu forțe mărite, la un club din localitatea Budeasa, pentru prevenirea și combaterea consumului și deținerii de substanțe interzise.

Aproape 60 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, rutieră, de combatere a criminalității organizate, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu 12 jandarmi argeșeni, au acționat în incinta și în zona adiacentă clubului. Cu această ocazie, au fost legitimate 130 de persoane.

De asemenea, au fost depistate două persoane, asupra cărora au fost găsite substanțe cristaline, de culoare albă, susceptibile a avea efect psihoactiv (aproximativ un gram de fiecare)”, a transmis Poliția Argeș.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase