ÎNAPOI ÎN VIITOR | Cine este persoana care l-a inspirat pe Dragoș Bucurenci?

Publicat: 01/10/2022, 16:45
Actualizat: 01/10/2022, 16:49

Dragoș Bucurenci a fost invitatul emisiunii „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”.

„Sunt foarte mulți oameni care mă inspiră. Mie îmi place să citesc biografii de oameni mari fără să am niciun moment vanitatea de a crede că le semăn, dar cred că sunt lecții de învățat din viețile tuturor”, a mărturisit consultantul în comunicare Dragoș Bucurenci în emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”.

El l-a dat exemplu pe Mihail Gorbaciov, stins din viață recent, la 91 de ani, care pentru unii un personaj controversat, dar care pentru Dragoș Bucurenci a fost o persoană importantă prin efectul indirect al deciziilor ultimului lider sovietic.

Întrebat ce înseamnă iubirea de sine, Dragoș Bucurenci a dezvăluit că a învățat târziu să se iubească. „Îmi manifest iubirea de sine prin a fi îngăduitor cu mine și vreau să sper că asta mî face puțin mai îngăduitor și cu cei din jur”, a spus el, în emisiunea difuzată vineri, 30 septembrie, de la ora 19:00.

În copilărie timpul trecea înfiorător de greu”, a adăugat Dragoș Bucurenci.

Portofoliul Grupului Gândul

Emisiunea „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova” este difuzată pe platforma csid.ro – aparținând Gândul Media Network – pe pagina de Facebook CSID și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației csid.ro. Andreea Perminova a lucrat în trecut ca prezentatoare TV la Antena 3 și Aleph News.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tucă Show, Față în față cu Ion Cristoiu, Cu Gândul la București, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Urmăriți emisiunea integrală „Înapoi în viitor cu Andreea Perminova”, de vineri, 30 septembrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase