VIDEO Horoscopul zilei de vineri 2 decembrie 2022. Nativii unei zodii sunt mai retrași și preferă confortul propriului cămin

Publicat: 02/12/2022, 06:00

Horoscopul de vineri, 2 decembrie 2022. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile, dar și pentru ascendent.

Berbec

Cu lună în propriul tău semn ești plin de energie și dornic de o nouă aventură. Te angrenezi în acele activități care te stimulează și-ți expansionează personalitatea. Schimburile de idei și experiență cu cei din jur sunt incitante și provocatoare. Poți participa la un curs care te ajută să lucrezi mai profund cu energia feminină sau cu propriile emoții.

Taur

Ești mai retras și mai introspect astăzi. Preferi să observi lucrurile din umbră și să analizezi totul cu grijă. Dacă apar diverse temeri sau insecurități, ai șansa să le înțelegi mai bine, fapt care îți amplifică puterea interioară. Este o zi bună pentru o practică spirituală sau un proces de vindecare.

Gemeni

O zi perfectă pentru o ieșire cu prietenii, o activitate de grup sau de ce nu un pic mai multă mișcare în aer liber. Ești mai liber și nonconformist în abordare. Preiei cu ușurință inițiativa de a organiza orice fel de activitate care te poate conecta cu acei oameni sau medii care rezonează cu aspirațiile și hobby-urile tale.

Rac

Îți asumi coordonarea unor proiecte sau activități casnice sau profesionale cu multă responsabilitate. Tinzi să-ți impui autoritatea într-un mod mai asertiv căutând să folosești cât mai eficient resursele pe care le ai la dispoziție. Însă dacă simți că nu primești respectul său recunoașterea pe care o meriți, acest lucru te poate afecta ușor.

Leu

Libertate și aventură sunt cuvintele care te caracterizează! Ești mai asertiv în abordare și dornic să explorezi un nou domeniu dacă studiezi ceva, o nouă cultură dacă ești plecat într-o călătorie, o nouă persoană dacă ieși la o întâlnire! Un schimb de idei cu cineva îți poate oferi cu totul alte perspective!

Fecioară

Ești angrenat în tot felul de discuții, calcule și analize de natură financiară, fie cu cineva din familie fie referitor la o situație care ține de cămin, casă sau mediul familial. Poate o modificare sau o schimbare în propria casă. Deși preiei inițiativa în privința unor decizii, realizezi că s-ar putea să fie nevoie să-ți asumi anumite riscuri.

Balanță

Cu luna situată în sectorul parteneriatelor tale, celălalt din viața ta capătă o importanță deosebită, fie el prieten, iubit sau colaborator. Poți fi mai asertiv dar și mai carismatic în modul în care te manifești mai ales dacă interacționezi mai mult în mediul social. Dacă cineva îți încalcă granițele vei fi mai prompt în apărarea lor.

Scorpion

Latura ta practică și organizatorică este evidențiată astăzi, fie că te ocupi de chestiuni profesionale fie casnice. Ești mai preocupat și de propria sănătate, chiar te mobilizezi mai ușor în anumite privințe, mai ales dacă acestea vizează o dietă sau un regim alimentar. Dacă te decizi să mergi un pic la sală s-ar putea să te întorci total revitalizat.

Săgetător

Cu luna în sectorul iubirii și al creativității, ești optimist, energic și extrem de charismatic, pregătit pentru a cuceri sau a te lăsa cucerit. Poți aborda pe cineva cu mai mult curaj și asertivitate și în general socializezi cu multă ușurință. Este un timp perfect pentru a te relaxa mai mult sau pentru o activitate de divertisment.

Capricorn

Astăzi ești mai retras și preferi confortul propriului cămin pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă totuși te decizi să pleci pe undeva vei alege un loc în care să te simți familiar și în largul tău. O discuție cu cineva apropiat, poate un membru al familiei decurge echilibrat și armonios, ajutându-te în a vindeca poate o chestiune din trecut.

Vărsător

O zi activă atât fizic cât și intelectual. Comunicarea cu cei din anturajul apropriat este amplificată dar și drumurile, mesajele și schimburile de idei și experiență. Dacă cineva sau ceva te deranjează astăzi vei tinde să-ți expui punctul de vedere într-un mod un pic prea direct. O zi bună pentru mișcare și jocuri de strategie.

Pești

Ești mai curajos și mai asertiv în modul în care te pui în valoare sau în care îți expui talentul și abilitățile, indiferent că este vorba de planul personal sau profesional. Te bucuri de recunoașterea sau aprecierea celorlalți și chiar a publicului, dacă activitatea ta este una publică. Fii precaut cu cheltuielile efectuate.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase