VIDEO Istoricul Crin Antonescu, revoltat de situația actuală: „Asta nu o să înghit! Nu sunt un rusofob, dar nu am cum să-i cred pe ruși. Lenin, unul din cei mai mari criminali și anticreștini din istorie”

Publicat: 29/04/2022, 10:03
Actualizat: 29/04/2022, 10:04

Crin Antonescu, politician și istoric, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă live de Gândul. Acesta a vorbit și despre războiul ruso-ucrainean, explicând faptul că, deși, nu este un rusofob, are mari rezerve în a-i crede pe ruși, ținând cont de tot contextul istoric din trecutul Federației Rusiei. Concluzia istoricului Crin Antonescu este aceea că imperiul este mare, dar dacă rușii nu sunt și nu au fost niciodată liberi, cui folosește acest lucru?

„Eu nu sunt, în niciun caz, un rusofob. Nu am atâta cultură și nu am atâta timp să cuprind atâtea lucruri frumoase pe care reprezentanții acestei națiuni, le-au dat. Dar, în momentul, în care cineva încearcă să-mi povestească cum se întrupează spiritul rus în autoritățile actuale de la Moscova și în politica lor, încep să mă burzuluiesc. Asta nu o înghit. Lenin, unul din cei mai mari criminali și anticreștini din istoria umanității. Nu am cum să-i cred pe ruși.

În momentul în care mi se povestește că imperiul e mare, dar oamenii ăia nu au fost niciodată liberi, la ce îmi folosește imperiul ăsta?”, a conchis Crin Antonescu.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.