ALERTĂ METEO de weekend. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade Celsius

Maximele vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, transmit meteorologii.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME FRUMOASĂ ȘI MAI CALDĂ

În prima zi din week-end vremea se încălzește ușor, iar maximele termice se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

CER SENIN, CEAȚĂ ÎN ZONELE JOASE

Cerul se menține senin și la noapte, anunță meteorologii. Minimele vor fi cuprinse între 3 și 15 grade. În Transilvania va fi cel mai rece, acolo minimele vor fi de -5 grade Celsius. În zonele joase se va produce ceață.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

VREME MAI CALDĂ DECÂT ÎN MOD NORMAL

Duminică temperaturile vor crește și mai mult și vor ajunge la 27 de grade în Oltenia și Muntenia. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Noaptea de duminică spre luni va fi foarte rece în depresiunile Carpaților Orientali unde minimele ajung la -2 grade și caldă pe litoral și în vest unde temperaturile vor fi de 14-15 grade Celsius.

BUCUREȘTI

WEEK-END FRUMOS ȘI CĂLDUROS

În Capitală vremea va fi frumoasă și caldă, cu cer mai mult senin și maxime ce vor ajunge la 27 de grade Celsius. Minimele termice se vor încadra între 8 și 11 grade, iar spre dimineață vor fi condiții de ceață. Luni, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil, dar temperatura va scădea ușor până la 24 de grade Celsius.

MUNTE

VREME CALDĂ, VÂNT CU INTENSIFICĂRI PE CRESTE

Și în zonele montane vremea va fi frumoasă și călduroasă în următoarele două zile. Maximele vor fi de 22 de grade Celsius în stațiuni, iar minimele vor ajunge la -2 grade Celsius. Vântul va avea intensificări mai ales la altitudine.

ȚARA

VREME FRUMOASĂ, CER VARIABIL

În prima zi a săptămânii vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime de 28 de grade. Minimele nocturne se vor încadra între 4 și 15 grade.Dimineața și noaptea, în zonele joase se poate forma ceața.

×
Inchide