• Publicat:
Știri

ALERTĂ METEO: Vreme deosebit de rece. De când cresc temperaturile

Vremea va fi deosebit de rece, anunță meteorologii care au emis și o informare fără cod valabilă pentru toată țara până marți dimineață la ora 10.00.

ROMANIA, MARȚI

VREME DEOSEBIT DE RECE

Vremea va fi deosebit de rece, anunță meteorologii care au emis și o informare fără cod valabilă pentru toată țara până mâine dimineață la ora 10.00. Maximele termice se vor încadra între 9 și 17 grade Celsius iar cerul va fi variabil, mai mult noros în prima parte a zilei. Izolat va ploua în centrul țării și în est iar vântul va sufla cu intensificări pe litoral.

ROMANIA, MARȚI NOAPTEA

TEMPERATURI FOARTE SCĂZUTE, CEAȚĂ ȘI BRUMĂ

La noapte, cerul va fi variabil, mai mult senin în majoritatea regiunilor. Minimele vor fi foarte scăzute, între -2 și 8 grade. În depresiunile din estul Transilvaniei temperatura nocturnă va ajunge la -8 grade Celsius. La câmpie se va produce ceață, iar în centru și la deal se va produce brumă.

BUCURESTI

CRESC TEMPERATURILE DE MÂINE

În Capitală vremea va fi deosebit de rece azi, cu cer variabil și vânt moderat. Maxima zilei va fi de 14 grade, iar minima de 4 grade Celsius. De mâine vremea se încălzește iar temperaturile ajung la cele normale pentru luna octombrie. Joi vor fi condiții de ploi slabe iar vântul va avea intensificări de scurtă durată.

MUNTE

NINSORI, STRAT NOU DE ZĂPADĂ

La munte, în Carpații Orientali și Meridionali va ninge iar la altitudine se va depune un nou strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări și va spulbera zăpada. În zonele montane din Moldova și Transilvania precipitațiile vor fi mixte. Maximele se vor încadra între 2 și 12 grade iar minimele vor ajunge la -7 grade Celsius.            

ȚARĂ

VREME MAI CALDĂ DE MIERCURI

De mâine vremea devine mai caldă, apropiată de normalul perioadei, în toată țara. Maximele vor ajunge la 22 de grade Celsius iar minima va fi de -6 grade în Transilvania. În vest și nord sunt posibile ploi slabe. Joi se răcește ușor în zonele intracarpatice și se încălzește în rest. Ploile vor apărea în vest și nord-vest, iar noaptea în sudul țării. Vântul va sufla cu intensificări la munte iar dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

Inchide