Departamentul Social
29.08.2019
Știri

ALERTĂ METEO: Vremea continuă să fie caniculară în sudul și vestul țării. Regiunile în care sunt anunțate furtuni

Vremea va continua să fie caniculară azi în sudul și vestul țării unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius, transmite ANM.

ROMÂNIA, JOI

CANICULĂ ȘI PLOI TORENȚIALE

Vremea va continua să fie caniculară azi în sudul și vestul țării unde maximele vor urca din nou la 35 de grade Celsius. Cerul va deveni noros în a doua parte a zilei în nord-vest și la munte unde se vor înregistra averse, descărcări electrice și vânt cu intensificări.

La noapte cerul se menține senin în aproape toată țara iar vântul va avea intensificări în zonele montane. Minimele termice vor fi de 8 grade în Transilvania și de până la 23 de grade în restul țării.

BUCUREȘTI

TEMPERATURI UȘOR MAI SCĂZUTE DE MÂINE

Ziua de azi se anunță caniculară și în Capitală, cu o maximă de 35 de grade Celsius și cer variabil. Mâine maxima zilei va fi de 33 de grade iar sâmbătă va ajunge la 32 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Minimele vor fi cuprinse între 14 și 18 grade Celsius.

LITORAL

CER SENIN, TEMPERATURI MAI SCĂZUTE

Pe litoral vremea va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente. Maximele vor fi cuprinse întren 25 și 27 de grade Celsius, iar cerul va fi senin. Și temperaturile nocturne sunt în scădere la malul mării, ele vor ajunge până la 17-19 grade Celsius.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CANICULĂ ÎN SUD, AVERSE ÎN NORD ȘI LA MUNTE

Canicula va persista în zilele următoare în sudul și vestul țării unde maximele termice vor depăși 35 de grade Celsius. În nord și în zonele montane se vor înregistra din nou averse cu tunete și fulgere iar vântul va sufla cu intensificări. Nopțile vor fi reci în Transilvania unde minima va ajunge la 7 grade Celsius și calde în Dealurile de Vest unde minima va fi de 22 de grade Celsius. 

 

Inchide