Departamentul Social
10.09.2019
Știri

ALERTĂ METEO: Vremea rămâne în continuare caldă. Ploi și descărcări electrice în anumite regiuni

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. În vestul și nord-vestul țării sunt posibile ploi slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării, anunță ANM.

ROMÂNIA, MARȚI

VREME FRUMOASĂ, PLOI ÎN VEST ȘI NORD-VEST

Astăzi vremea va fi frumoasă,cu cer mai mult senin. În vestul și nord-vestul țării sunt posibile ploi slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade.

La noapte cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare la munte, în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 6 și 19 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI

VREME CALDĂ, VÂNT SLAB

Astăzi în București meteorologii anunță vreme frumoasă, cu cer senin și temperaturi maxime de 27 de grade. Zilele următoare vremea rămâne în continuare caldă, cu temperaturi maxime de 28 de grade și vânt slab și moderat. Temperaturile minime vor fi de 12 grade, cu cele mai scăzute valori în zona preorășenească.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ, CER SENIN

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu cer senin și temperaturi maxime  de 27 de grade. Noaptea vântul poate avea unele intensificări temporare, iar temperaturile minime vor atinge valori de 20 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

 VREME FRUMOASĂ, CER VARIABIL

În următoarele zile vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la munte, unde sunt posibile ploi slabe.Temperaturile maxime vor fi de 31 de grade, iar cele minime de 8 grade.

 

Inchide