Laura Cojocaru
26.04.2019
Știri

Prognoza meteo: Se întorc ploile în unele zone. Cum va fi vremea de Paște, în toată țara

Vreme caldă, dar instabilă prognozează meteorologii pentru azi. Va ploua în partea de vest a țării unde se vor semnala și descărcări electrice.

VREMEA în țară

Vremea devine instabilă de sâmbătă seara când sunt prognozate ploi în averse și descărcări electrice începând cu partea de vest a țării. Și temperaturile mai scad, astfel încăt vor ajunge duminică la 23 de grade Celsius. Vântul va avea intensificări mai ales în nordul și centrul țării. Minimele termice se vor încadra între 7 și 14 grade Celsius.

Vremea în București

În capitală astazi cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar minima va fi de 10 grade. Sâmbătă și duminică vremea devine instabilă și sunt prognozate ploi în averse spre seară. Vântul va avea intensificări iar maximele termice vor fi de 25 de grade Celsius.

Vremea în țară, sâmbătă

VREME CALDĂ DAR INSTABILĂ
Week-end-ul debutează cu vreme instabilă mai ales în jumătatea de vest a țării unde se și răcește și se vor semnala averse cu descărcări electrice și vânt cu intensificări. Izolat va cădea și grindină. În restul țării, vremea va fi frumoasă și caldă. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea și Bărăgan. Maximele termice se vor încadra între 16 și 26 de grade.

Vremea în țară, în noaptea de Înviere

VREME INSTABILĂ, PLOI ÎN AVERSE ÎN MUNTENIA

În noaptea de Înviere, vremea se răcește, va ploua mai ales în Muntenia, iar ploile vor fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla cu intensificări iar minimele termice se vor încadra între 7 și 14 grade Celsius.

Vremea în țară, de Paște

PLOI ÎN AVERSE ȘI DESCĂRCĂRI ELECTRICE

Duminică în nordul, estul și centrul țării vremea se răcește față de perioada anterioară. În aceste zone se vor semnala ploi în averse și descărcări electrice. Vântul va sufla cu putere în sudul țării. Maximele termice se vor încadra între 14 și 25 de grade Celsius.

București, sâmbătă

VREME INSTABILĂ, PLOI ÎN AVERSE

Sâmbătă, în Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Spre seară sunt prognotate averse și descărcări electrice, iar maxima zilei va ajunge la 25 de grade Celsius. Prima zi de Paște aduce nori în prima parte a zilei, când va și ploua slab. Maxima zilei va fi de 24 de grade, iar minima va ajunge la 10 grade Celsius. Luni cerul va fi mai mult noros și va ploua în averse. Se mai răcește iar maxima zilei va fi de 23 de grade.
 

Munte

PLOI CU TUNETE ȘI FULGERE, VÂNT PUTERNIC

La munte următoarele zile aduc vreme instabilă. Cerul va fi variabil, și sunt anunțate ploi în averse cu tunete și fulgere. Vântul va sufla cu putere iar maximele termice se vor încadra între 7 și 18 grade Celsius.

Litoral

VREME INSTABILĂ

Vreme instabilă și pe litoral în următoarele zile. Cerul va fi variabil, soarele se va arăta printre nori dar vor fi și ploi în averse cu descărcări electrice. Maximele vor fi de 20 de grade, iar minimele termice se vor încadra între 9 și 11 grade.

În țară, luni

VREME MAI RECE, PLOI ÎN MAJORITATEA REGIUNILOR

Vremea se va răci de săptămâna viitoare, când va fi instabilă la nivelul întregii țări. Vor predomina ploile în averse însoțite și de tunete și fulgere, iar vântul va avea intensificări locale. Maximele termice nu vor mai trece de 23 de grade Celsius.

 

 

×
Inchide