Cel mai eficient truc pentru a scăpa de mirosul de CEAPĂ călită. Ce ingrediente se pun la fiert, pe aragaz
Care este cea mai eficientă metodă de a elimina mirosul de ceapă călită din bucătărie și care sunt ingrediente necesare, care se pun la fiert, pe aragaz.
Gospodinele știu care este cea mai eficientă metodă de a scăpa de mirosul de ceapă călită, care rămâne după ce ai gătit. Mirosul de ceapă călită este unul persistent, dar există, din fericire, o soluție la care să apelezi, fără a cumpăra odorizante de cameră.
De asemenea, nu este nevoie să mergi la cumpărături pentru a lua anumite produse costisitoare. Tot ce trebuie să faci este să privești atent în bucătărie și să cauți ingredientele necesare. Printre ele se află condimentele. Se recomandă deci utilizarea bețelor de scorțișoară și cuișoarele. Ele se pun la fiert pentru câteva minute, vreme în care ele își eliberează complet aromele.
Lasă apoi apa să fiarbă, iar când punctul de fierbere este atins, se reduce focul. Apoi, este bine să se mai lase condimentele la foc mic. Pe măsură ce apa se evaporă, mirosul de ceapă călită va dispărea.
Alte trucuri pentru a elimina mirosul de ceapă călită
Dar condimentele aromate nu sunt singurele care pot elimina mirosul de ceapă călită. Este foarte important să ținem cont de anumite reguli simple atunci când gătim, cum ar fi să ținem geamul larg de la bucătărie deschis.
Mai poți, de asemenea, să aprinzi lumânări parfumate, astfel încât în toată casa va mirosi frumos. Poți alege, în acest caz, produse cu arome proaspete, precum lavandă sau citrice. Bicarbonatul de sodiu este o altă variantă ideală.
Ingredientul minune, ce nu lipsește din casă, poate să absoarbă mirosul de ceapă călită. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu. Fă o pasta cu puțină apă și aplic-o pe unele suprafețe din bucătărie. Lasă apoi să acționeze peste noapte. A doua zi, adună bicarbonatul de sodiu!
CITEȘTE ȘI: