Nina Hariton este marea câştigătoare Chefi la cuţite, sezonul 11

Publicat: 21 06. 2023, 07:20
Foto: Facebook Chefi la cuțite

Nina Hariton este marea câştigătoare emisiunii Chefi la cuţite, sezonul 11. Câştigătoarea i-a impresionat încă de la audiţii pe toţi cei trei chefi care au vrut-o în echipele lor şi i-au oferit cuţitul de aur, însă l-a ales pe chef Sorin Bontea.

Nina Hariton a venit tocmai de la Paris pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023 și a reușit să primească trei cuțite de aur din parte chefilor.

„Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomie franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a povestit Nina la preselecţii.

Câștigătoarea sezonului 11 a primit cu bucurie cuțitul de la chef Bontea și i-a promis că va ajunge chiar în finală.

Cine este, de fapt, Nina Hariton de la Chefi la cuțite 2023

Nina Hariton este din Republica Moldova și locuiește la Paris din 2015. La cei 31 de ani, concurenta lucrează ca agent imobiliar, dar are o experiență uriașă în bucătărie.

Cuțitul de aur, Nina Hariton, a lucrat cinci ani în restaurante renumite din Franța, dar a fost nevoită să renunțe la bucătărie, din cauza programului încărcat și pentru a avea mai mult timp pentru fiul ei de 7 ani.

Câștigătoareaa Chefi la cuțite, sezonul 11 spunea la începutul emisiunii: „Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim. După un an de experiență și un an de studii în gastronomia franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am o experiență puternică, adică eu sunt mândră de experiența mea, evident că am emoții.”

La preselecții, Nina Hariton a pregătit un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de Bruxelles și kumquats.